Menu
Kies uw vestiging:
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek

Zakelijk leasen en bijtelling

Zelf financieren of zakelijke lease? Bij Van den Brug vindt u een divers aanbod nieuwe auto's die u in kunt zetten voor zakelijke lease.

Onze aanbod nieuwe auto's  Onze vestigingen

Samenwerking met Friesland Lease

Door een intensieve samenwerking met Friesland Lease hebben wij alle kennis in huis om u goed te informeren over de diverse lease-mogelijkheden. Bekijk de website van Friesland Lease voor meer informatie of neem contact met ons op.

Lease uw nieuwe auto via Volkswagen Bank

Naast het aanbod van Friesland Lease bieden onze merken Audi, Volkswagen, SEAT,  ŠKODA, Volkswagen Bedrijfswagens en Suzuki ook eigen leasevoorzieningen. Voor meer informatie over de financiële leasemogelijkheden  van de verschillende aanbieders, raden wij u aan contact op te nemen met een van onze verkoopadviseurs. Zij kunnen aan de hand van uw persoonlijke situatie beoordelen welke lease-constructie het best bij u past. Naast leasen kunt u uw auto ook financieren, verzekeren of private leasen via Van den Brug.

Plug-in hybride | 15% bijtelling

Een plug-in hybride leasen met 15% bijtelling kan nu nog! Bekijk welke auto's hier voor in aanmerking komen.

Bekijk het laatste aanbod voor 15% bijtelling

De auto-dealer in Friesland

Van den Brug: sinds 1923

Ons familiebedrijf werd in 1923  in het Friese Ureterp opgericht. Gedreven door rijplezier werden we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Het dealerschap van Volkswagen (Bedrijfswagens), Audi, SEAT en ŠKODA volgde met de jaren. Onze passie voor de automobiel is besmettelijk gebleken, want bijna een eeuw later vind je de vestigingen van Van den Brug door de hele provincie; Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker en Buitenpost.

Daarom Van den Brug

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor jou en je auto. Dag en nacht, want ook wanneer je onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om jou weer op weg te helpen.

Bij ons ben je verzekerd van:

Vestigingen