Van den Brug nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de nieuwste modellen en alle ontwikkelingen van ons bedrijf.

30 juli 2021

Wil je ook een stoere Audi RS6 R ABT als achtergrond op je telefoon of desktop? Bekijk onze Wallpaper Sunday RS6 R ABT edition en download jouw wallpaper.

Zoals in april was beloofd lanceerde Volkswagen vandaag de nieuwe Volkswagen Taigo. Een crossover waarin sportiviteit en ruimte samenkomen in één auto. Lees gauw verder en blijf op de hoogte van de nieuwe Taigo.

28 juli 2021

Volkswagen polo

De vernieuwde Volkswagen Polo is nu bestelbaar bij Van den Brug. Beschikbaar vanaf € 19.990 en naar verwachting in september in de showroom.

We hebben ernaar uitgekeken en nu zijn ze beide daar: de nieuwe Audi RS 3 Sportback en RS 3 Limousine. We kunnen je verklappen dat het nieuwe model onderweg is naar Friesland. Lees meer.

16 juli 2021

Wil je ook een strakke Volkswagen T-Cross als achtergrond op je telefoon of desktop? Bekijk onze Wallpaper Sunday T-Cross edition en download jouw wallpaper.

15 juli 2021

zakelijk skoda

In samenwerking met Friesland Lease leverden we maar liefst 40 ŠKODA OCTAVIA Combi’s en 16 Volkswagen ID.3’s af bij Hamilton Bright in Sneek. Een nieuwe mijlpaal in de jarenlange samenwerking. Lees meer.

15 juli 2021

audi RS 6 R

Dit wil je niet missen: de RS6R 2021 in een zeer gelimiteerde ABT uitvoering met een 4.0 liter V8-motor. Handgemaakt en getuned door ABT, zo exclusief dat er maar 125 exemplaren van bestaan.  Lees meer en bekijk de video. 

12 juli 2021

skoda zakelijk

Duurzaam groen om precies te zijn, want de accountmanagers binnen dit kleurrijke bedrijf van Royal Vriesco rijden vanaf nu in de volledig elektrische ŠKODA ENYAQ.

08 juli 2021

Kom nu langs op één van onze vestigingen en neem het Van den Brug Vakantie Book for Kids mee. Met veel analoog speelplezier voor onderweg, op de camping of in de tuin!

Volkswagen start deze maand met "over-the-air" updates voor de ID-modellen. Heb je een ID.3, of ID.4? Lees dan verder voor meer informatie.

05 juli 2021

skoda enyaq

ŠKODA bestaat 125 en viert dat met een exclusieve uitvoering van de ŠKODA ENYAQ iV, de Founders Edition.

Drop it like it's hot! De nieuwe Volkswagen Polo GTI is gepresenteerd en het is een echte GTI. De looks en de prestaties zijn zoals het hoort en wij zijn enthousiast. Lees snel verder