Het laatste nieuws bij Van den Brug

Van den Brug nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de nieuwste modellen en alle ontwikkelingen van ons bedrijf.

Maak kennis met de nieuwe, volledig elektrische Audi Q6 e-tron, ruim voor de officiële marktintroductie.

Op donderdag 13 juni trappen we onze Škoda proefrit 3-daagse op een feestelijke manier af in onze Škoda showroom in Heerenveen. Ben je er bij?

Er is nu een nieuwe extra rijk uitgeruste uitvoering van de ID. Buzz Cargo beschikbaar; de Bulli Edition. Bekijk all informatie.

15 mei 2024

audi a3

De nieuwe Audi A3 is onthuld en wij hebben alvast de eerste beelden voor je verzameld. Bekijk ze snel!

Audi heeft de Q7 en Q8 TFSI e quattro modellen een uitgebreide update gegeven met verbeterde batterijtechnologie en efficiëntere rijmodi voor een verhoogd elektrisch bereik en dynamischer rijgedrag.

De SEBA regeling gaat op dinsdag 23 april 2024 weer open. Hiermee profiteer je van € 5.000,- extra voordeel bij de aanschaf van een elektrische bedrijfswagen.

Zodat we alle aandacht en tijd hebben voor de nieuwe generatie monteurs.

03 april 2024

skoda kodiaq

Op vrijdag 12 april & zaterdag 13 april 2024 zie je de nieuwe Škoda Kodiaq exclusief bij Van den Brug. Lees verder voor meer informatie.

Audi heeft de sluier opgelicht van de langverwachte Q6 e-tron, het nieuwste lid van zijn groeiende elektrische modellenreeks. Lees alles over het nieuwste model van Audi!

15 maart 2024

skoda superb

Op donderdag 21 maart 2024 zie je de nieuwe Škoda Superb exclusief bij Van den Brug. Lees verder voor meer informatie.

Op donderdag 7 maart 2024 ervaar je de facelift van de Scala & Kamiq bij Van den Brug. Lees verder voor meer informatie.

20 februari 2024

volkswagen id.7

Maak kennis met de eerste volledig elektrische station van Volkswagen. De ID.7 Tourer. Binnenkort bestelbaar en deze zomer te zien in de showroom.