Het laatste nieuws bij Van den Brug

Van den Brug nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de nieuwste modellen en alle ontwikkelingen van ons bedrijf.

20 februari 2024

volkswagen id.7

Maak kennis met de eerste volledig elektrische station van Volkswagen. De ID.7 Tourer. Binnenkort bestelbaar en deze zomer te zien in de showroom.

15 februari 2024

volkswagen T-Cross

Met trots presenteren we de volledig vernieuwde Volkswagen T-Cross. De kleinste SUV van Volkswagen. Vanaf nu in de showroom.

14 februari 2024

skoda octavia

Maak kennis met de vernieuwde Škoda Octavia. Hightech in luxe en comfort, aangescherpt in design. Blijf op de hoogte bij Van den Brug.

11 januari 2024

skoda kamiq scala

Ze zijn er: de vernieuwde Scala en Kamiq. Deze twee modellen hebben een frisse facelift gekregen. Heb je interesse? Lees dan vooral verder!

De ID. Buzz was in 2023 de bestverkochte elektrisch aangedreven bestelwagen van Nederland. In zijn eerste volledige verkoopjaar namen het MKB en grote bedrijven in totaal bijna 1.400 exemplaren in gebruik. Lees hier wat de ID. Buzz zo succesvol maakt!

De BPM-vrijstelling voor ondernemers die een nieuwe bestelauto kopen verdwijnt per 1 januari 2025. Lees meer over het hoe, waarom en onze tips om hier toch nog zo lang mogelijk van te profiteren.

Het is zover: de voorverkoop van de nieuwe Volkswagen Tiguan & Passat is begonnen. Bekijk hier de twee modellen.

Eind 2024 introduceert Volkswagen Bedrijfswagens de opvolgers van de huidige Transporter 6.1. Deze nieuwe generatie is op alle fronten verbeterd. Lees meer!

30 november 2023

volkswagen

Maak kennis met het nieuwste lid van de ID. familie - de Volkswagen ID.7. Met een actieradius tot wel 599 kilometer en een standaard rijke uitrusting voelt elke reis korter aan. Ervaar de ID.7 nu en maak een proefrit!

Voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto rijden is populairder dan ooit. Maar wat zijn de meest populaire private lease modellen? We vertellen het je graag!

13 november 2023

private lease

Het private leasen van een nieuwe auto is populairder dan ooit. Maar is private lease ook geschikt voor jou? We hebben de belangrijkste voordelen en nadelen van private lease voor je onder elkaar gezet.

Op 21 november zijn de nieuwe Volkswagen Tiguan, Passat, ID.7 & Touareg exclusief te bewonderen in onze showroom in Drachten. Mis het niet!