Van den Brug nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de nieuwste modellen en alle ontwikkelingen van ons bedrijf.

14 oktober 2021

volkswagen

De volledig elektrische auto is tot en met 2024 vrijgesteld van BPM. De aanschaf van een nieuwe auto met benzinemotor wordt in 2022 een stuk duurder. Lees over de prijsstijgingen bij Volkswagen en het voordeel nu.

30 september 2021

audi audi q4

Naast de Audi Q4 e‑tron, staat nu ook de stijlvolle Q4 Sportback e‑tron bij ons in de showroom van Drachten. Volledig elektrisch, expressief, moderne luxe en gebruiksklaar voor iedere dag. Lees meer

28 september 2021

Dit is de nieuwe Volkswagen Polo. In 1:25 minuut neemt Sebastiaan Kamphuis je mee in de eigenschappen die nieuwe Polo uniek maken.

Autonoom rijden met de elektrische Volkswagen ID.Buzz is binnen handbereik. Nabij het vliegveld van München wordt getest met de zelfrijdende bedrijfswagens die vanaf 2025 worden ingezet.

03 september 2021

SKODA Enyaq

De ŠKODA ENYAQ is momenteel één van de meest populaire en best verkochte elektrische auto's. En volgens ons is dat terecht. Deze bestseller krijgt een vierwielaangedreven broertje: de ENYAQ iV 80x.

03 september 2021

SKODA FABIA Proefrit

De nieuwe ŠKODA FABIA komt naar Heerenveen voor een driedaagse preview. Wil jij de ŠKODA FABIA uitproberen? Plan dan direct je proefrit op 27, 28 of 29 september.

24 augustus 2021

nieuws sc

Een compleet nieuwe dug-out voor de spelers van sc Heerenveen en hun tegenstanders, maar ook een extra sponsordug-out, speciaal voor klanten van Van den Brug en Friesland Lease. De eerste resultaten van de uitbreiding op het bestaande partnership.

15 augustus 2021

seat arona

Nog beter en zichtbaar nieuw, dat is de SEAT Arona. Onze collega en mister SEAT, Wietse Plutschouw, vertelt en toont je de highlights van deze SEAT crossover in een minuut.

Na de populaire Volkswagen ID.3 en ID.4 is het volgende elektrische model in aantocht: de Volkswagen ID.5. Op de IAA in München is de auto voor het eerst te bewonderen.

Vernieuwd en met ruimte tot 7 personen. Keuze uit 2 motoriseringen en maar liefst 6 uitvoeringen, waaronder de R-Line en Business.

05 augustus 2021

seat ibiza

Met oneindige energie en verrassende details nog beter. Dat is de nieuwste generatie SEAT Ibiza, die nu bij ons in de showroom staat. Kom langs voor een proefrit!

30 juli 2021

Wil je ook een stoere Audi RS6 R ABT als achtergrond op je telefoon of desktop? Bekijk onze Wallpaper Sunday RS6 R ABT edition en download jouw wallpaper.