Van den Brug nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de nieuwste modellen en alle ontwikkelingen van ons bedrijf.

01 juli 2021

Corona

We zijn weer open! De werkplaats is zoals altijd op afspraak geopend. Een auto bekijken of een proefrit maken kan zonder afspraak. Wil je zeker zijn dat de betreffende auto voor je klaar staat? Maak dan een afspraak.

We krijgen de Audi Q4 e-tron twee dagen op bezoek! Wil jij kennismaken met deze compacte en volledig elektrische SUV van Audi? Reserveer dan snel je tijdslot.

13 mei 2021

Van den Brug

Voor Hemelvaart en Pinksteren gelden afwijkende openingstijden bij de vestigingen van Van den Brug

Vernieuwd en met meer connectiviteit dan ooit. De Volkswagen Tiguan Allspace. De ruime 7-zitter van Volkswagen kan er weer tegenaan

11 mei 2021

skoda fabia

De populaire ŠKODA FABIA, voorzien van een complete upgrade van binnen en van buiten. Het klinkt wat cliché, maar deze is klaar voor de toekomst

10 mei 2021

volkswagen

We zijn er weer bij! En jij kunt er ook bij zijn. Plan je APK of Private Lease een VW in mei en wie weet ben je er bij in Amsterdam.

De Volkswagen ID.4 GTX. Het eerste elektrische high-performance model van Volkswagen is er. En hij is gaaf.

We hebben hem! De Audi e-tron GT staat bij Van den Brug, opgeladen voor een proefrit.

Audi A6 e-tron concept, wij zijn onder de indruk! Een ontwerp om je vingers bij af te likken met ongekende mogelijkheden voor een elektrische auto.

22 april 2021

volkswagen polo

Volkswagen heeft de Polo vernieuwd. We zijn onder de indruk, niet in de laatste plaats door de uitgebreide standaard uitrusting van deze populaire VW

Vanuit het zonnige Barcelona kregen we de eerste beelden te zien van de vernieuwde SEAT Ibiza en de SEAT Arona.

Het doek is eraf, de Audi Q4 e-tron is onthuld. Met trots presenteerde Audi de 100% elektrische SUV en liet ons kennismaken met de toekomst.

;