SEAT Arona private lease

Actie: Nu voor slechts 339,- per maand

Bekijk de actie

TIP: Plan tijdig je SEAT onderhoud

Het is druk in de werkplaats. Plan tijdig je afspraak in en combineer onderhoud, APK en bandenwissel waar nodig. Hierdoor voorkom je vertraging en blijf je altijd verzekerd van de kwaliteit en voordelen die je van ons gewend bent.

SEAT nieuws

Zodat we alle aandacht en tijd hebben voor de nieuwe generatie monteurs.

Voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto rijden is populairder dan ooit. Maar wat zijn de meest populaire private lease modellen? We vertellen het je graag!

Jaahjaah! SEAT bestaat 40 jaar en Van den Brug bestaat 100 jaar dit jaar. Dit is een bijzondere mijlpaal en deze mijlpaal vierden we dan ook goed, want wie jarig is trakteert! Drie van onze collega's gingen op pad in de SEAT Ibiza om zoveel mogelijk mensen te trakteren. Bekijk de video om te zien hoe fanatiek zij aan het trakteren waren.

Honderd jaar oud worden is een prestatie op zich. Maar in je honderdste levensjaar ook nog diverse prijzen pakken, is toch met recht bijzonder te noemen. Autobedrijf Van den Brug geeft haar 100-jarig jubileum extra glans met maar liefst drie Dealer van het Jaar-titels.

Dit jaar zijn wij bij de totaal score in de sales performance, waaronder kwaliteit en beoordeling van onze klanten, als eerste geëindigd. Dit betekend dat wij onszelf dit jaar SEAT Sales Dealer van het Jaar 2023 mogen noemen!

Het nieuwe album van de SEAT Leon is uit! Kom langs bij ons in Heerenveen en luister naar de muziek tijdens de SEAT Leon Audiotour.

Vanuit Van den Brug anticiperen we natuurlijk op deze wereldwijde ontwikkeling. Die onze klanten ook voordelen biedt. Het is nu moment om je unieke droomauto samen te stellen zonder langer te hoeven wachten. Lees meer.

Nog beter en zichtbaar nieuw, dat is de SEAT Arona. Onze collega en mister SEAT, Wietse Plutschouw, vertelt en toont je de highlights van deze SEAT crossover in een minuut.

Met oneindige energie en verrassende details nog beter. Dat is de nieuwste generatie SEAT Ibiza, die nu bij ons in de showroom staat. Kom langs voor een proefrit!

Vanuit het zonnige Barcelona kregen we de eerste beelden te zien van de vernieuwde SEAT Ibiza en de SEAT Arona.

Een vernieuwd design, evolutie in het interieur met next level veiligiheid en comfort. Dat is de 2020 generatie Ateca.

Een vernieuwd design, evolutie in het interieur met next level veiligiheid en comfort.

Uitgesproken design, meer motoren en nog meer assistentiesystemen.

Uitgesproken design, meer motoren en nog meer assistentiesystemen.

Onze verkoopadviseur Wietse en accountmanager Theo stonden zaterdag 16 maart 2019 namens Van den Brug in de Finale van SEAT Top People Nederland.

Een sc Heerenveen-speler beoordeelt een auto.

Met de introductie van de Tarraco is het SUV-range van SEAT compleet.

Tijdens de zevende editie van de Nationale Rijschooldag heeft de rijschoolbranche de SEAT Ateca uitgeroepen tot Lesauto van het Jaar 2019.

Tijd voor de airco-onderhoud

Is jouw SEAT 5 jaar en ouder?

Heerenveen Seat2

SEAT Van den Brug

De SEAT-dealer in Friesland

Met 5 vestigingen en meer dan 100 jaar ervaring is Van den Brug een begrip in Friesland. Of het nu gaat om aankoop, onderhoud, reparatie of service van je SEAT; als erkend SEAT-dealer staan we voor je klaar. Dag en nacht!

Zo vind je de nieuwste SEAT-modellen in de showroom van Van den Brug Heerenveen. Voor onderhoud, reparatie en service kun je terecht bij onze erkend SEAT Service-vestigingen in Heerenveen, Sneek en Drachten.

Onze vestigingen

Seat Service

 

Aankoop & Service

 

SEAT Service