Menu

Nu te bestellen: de ENYAQ

ŠKODA maakt elektrisch SUV-rijden bereikbaar. De ENYAQ iV 60 met een 58 kWh accu is nu vanaf € 39.990 te bestellen bij ons ŠKODA team in Heerenveen.

Lees meer

Nieuwe ŠKODA
37 auto's
Gloednieuw uit voorraad leverbaar en vaak extra voordelig.

Bekijk ons aanbod
ŠKODA Occasions
39 auto's
Keuze uit diverse ŠKODA-modellen, bouwjaren en brandstoffen.

Bekijk ons aanbod

Kennismaken met de ŠKODA ENYAQ

Dinsdag en woensdag was het al even mogelijk; kennismaken met de nieuwe en elektrische ŠKODA ENYAQ. Een video impressie van een van de sessies tijdens deze dagen vind je hier. 

Bekijk de video impressie

Van den Brug blijft Koning KODIAQ

Al sinds de introductie van deze grootste SUV van ŠKODA zijn we er in geslaagd om de beste en mooiste uitvoeringen van de KODIAQ op voorraad te hebben. Hiermee voorkom je lange levertijden en kun je vaak al binnen 2 weken in je nieuwe ŠKODA KODIAQ rijden.

Bekijk voorraad nieuw ŠKODA KODIAQ >

ŠKODA-dealer van het Jaar 2017

Autoland van den Brug mag op basis van cijfers en klanttevredenheid zich het hele jaar 2017 de beste ŠKODA-dealer van Nederland noemen en daar zijn we natuurlijk trots op! Klaas-Pieter Roemeling, directeur SKODA Nederland kwam speciaal langs in onze SKODA-showroom in Heerenveen om deze award aan ons uit te reiken.

Dealer van het jaar

Wij zijn er voor je

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor jou en jouw auto. Dag en nacht, want ook wanneer je onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om je weer op weg te helpen.

Bij ons ben je zeker van:

Van den Brug, dé officiële SKODA-dealer in Friesland

Met vestigingen door heel Friesland en bijna 100 jaar ervaring zijn we er bij Van den Brug voor jou en je SKODA. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste SKODA modellen, ons occasions-aanbod of de Private Lease-acties van SKODA.Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.


Daarnaast helpen we je vanuit onze werkplaatsen graag weer op weg en kun je bij ons terecht voor onderhoud, apk en reparatie van je auto. Onze getrainde monteurs op de hoogte van de nieuwste SKODA-technieken en monteren originele onderdelen van de beste kwaliteit. Zodat jij maximaal van je SKODA kan genieten. Wij staan voor onze service, dus ook bij pech kun je op ons rekenen. Dag en nacht, in binnen- en buitenland.

Ons familiebedrijf werd in 1923 in het Friese Ureterp opgericht. Gedreven door rijplezier en dat worden we bijna een eeuw later nog steeds. Je vindt onze SKODA-showroom in Heerenveen en SKODA Service-dealerpunten in Heerenveen, Drachten en Sneek. Oant sjen!

Vestigingen
Heerenveen
Drachten
Sneek

Van den Brug Heerenveen

Officieel dealer voor:

  • ŠKODA (nieuw en occasions) 
  • ŠKODA Service (onderhoud)

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Drachten

Officieel dealer voor:

  • ŠKODA Service

De Lange West 98
9201 CH Drachten
0512 - 51 40 40


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Sneek

Officieel dealer voor:

  • ŠKODA Service (onderhoud en reparatie)

Kleermakersstraat 6
8601 WG Sneek
T: 0515 - 42 52 52


Openingstijden en routebeschrijving