Werken bij Van den Brug

Van den Brug is een autobedrijf met een lange historie. Al sinds onze oprichting in 1923 zijn we volop in beweging. We zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe collega’s met een passie voor de automotive.

Sta je aan het begin van je carrière of ben je juist toe aan een volgende stap? Ben je enthousiast, gedreven en wil je net als ons net een stapje verder gaan om verwachtingen te overtreffen? Dan zou Van den Brug best wel eens je volgende werkgever kunnen zijn!

De beste reden om te gaan werken bij Van den Brug? Dat is ons team. Er heerst een fijne werksfeer en iedereen – in showroom, werkplaats, magazijn en administratie – staat voor kwaliteit. We werken hard, maar er wordt ook veel gelachen!

Bekijk onze vacatures en laat ons weten dat jij graag bij ons wil komen werken. De passende vacature niet gevonden? Stuur dan een open sollicitatie met dit formulier.

Ons actuele vacatureaanbod:

Ben jij die commerciële salestijger, die onze Eldert na 34 jaar gaat opvolgen als verkoopadviseur VW Bedrijfswagens bij Van den Brug Drachten?

De sleutelfunctie tussen werkplaats en klant bij de leukste service-dealer in Drachten. Geef je onze klanten en hun Volkswagen (bedrijfswagen), SEAT of SKODA alle service en aandacht die ze verdienen?

32-40 u | Werken aan de mooiste merken. Met je eigen gereedschapskar. Bij de leukste autodealer. EN dat allemaal gewoon in Franeker. Klik verder voor de details van deze vacature.

Plan jij straks samen met onze klanten telefonisch het onderhoud en de reparatie van hun Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA bij een van onze vestigingen in? Lees meer over deze vacature bij ons centrale KCC, ook wel backoffice genoemd.

Zie jij de verbeterkansen en uitdaging om van onze webshop een nog groter succes te maken? En zoek je een leuk stagebedrijf met dito marketingteam? Dan hebben wij een gave meewerkstage voor je in de aanbieding.

Twee fulltime collega's gezocht bij onze schadeherstelbedrijven in zowel Drachten als Heerenveen. Bij welke vestiging werk jij straks als 1e of allround autoschadehersteller?

Geef je onze klanten en hun Volkswagen (bedrijfswagen) of Audi alle service en aandacht die ze verdienen? De sleutelfunctie tussen werkplaats en klant bij de leukste service-dealer in Heerenveen.

32-40 u | Werken bij de Friese dealer van Volkswagen, SEAT, ŠKODA en Audi. Met je eigen gereedschapskar en volop ruimte om je verder te ontwikkelen. Bekijk de details van deze vacature in Heerenveen.

32-40 u | Werken bij de Volkswagen, SEAT, ŠKODA en Audi. dealer in Drachten. Met je eigen gereedschapskar en volop ruimte om je verder te ontwikkelen. Iets voor jou?.

32-40 u. Werken aan de mooiste merken bij de leukste autodealer. Met je eigen gereedschapskar en volop ruimte om je verder te ontwikkelen tot bijv diagnose specialist, APK-keurmeester en/of hoogvolt-expert. Dan is dit je vacature.

Wil jij aan de slag als monteur, diagnose specialist of apk-keurmeester bij de leukste autodealer in Friesland of zelfs Noord-Nederland? Wij hebben altijd plek voor enthousiast talent of experts met ervaring.

Van het uitlezen van (complexe) storingen, diagnose stellen en uitvoeren van diverse controles en keuringen tot werken met mechanische en elektrische systemen voor onderhoud en reparatie. Dit is je vacature.

Zorg jij ervoor dat iedere nieuwe Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en occasion afleverklaar is? En vind jij leuk om de door de klant gekozen accessoires en alarmen in te bouwen? Dan is dit jouw vacature.

Staat de passende vacature er niet bij of zoek je een plek voor je opleiding? Stuur je sollicitatie naar ons op. We staan altijd open voor talent en talent in opleiding.

Doe jezelf én je carrière een plezier

Werken bij Van den Brug is werken in een boeiende en afwisselende functie in een professionele werkomgeving. Met daarnaast:

Standaard goede arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden van Van den Brug zijn goed. Je ontvangt een salaris passend bij je functie en neemt deel aan de pensioenregeling. Afhankelijk van de functie bieden we je een autoregeling of reiskostenvergoeding en we volgen de CAO Motorvoertuigen en Tweewielerbedrijven.

Aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling

We zorgen ervoor dat je helemaal bij blijft en groeit in je werk door interne trainingen, maar ook door het brede trainingsaanbod bij onze importeur of andere externe partners. Zolang je nieuwsgierig bent, blijf je leren!

Van Den Brug Onderhoud
Van Den Brug Werkplaatsplanner
Werkplezier

Plezier in je werk hebben én houden vinden we belangrijk. Er is ruimte voor gezelligheid en we organiseren regelmatig (personeels)feestjes. Daarnaast kun je meedoen aan ons vitaliteitsprogramma Fitter van den Brug met sportieve activiteiten en workshops over een gezonde levensstijl.

Meer dan 250 leuke collega's

De beste reden om bij ons mooie bedrijf komen werken zijn je nieuwe collega’s. Wij zijn Van den Brug!

Mooi meegenomen: personeelskorting

Je ontvangt korting op bijvoorbeeld onderhoud en accessoires, maar ook op je zorgverzekering.

Wil je meer weten over werken bij Van den Brug of over een van onze vacatures. Onze HR-collega Marjolein Reitsma vertelt je graag meer.

Je bereikt haar op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur via ons algemene nummer 0512-514 040

BBL-trajecten

Van den Brug is een SBB-erkend leerbedrijf en leidt vakmensen op. We hebben regelmatig ruimte voor BBL-leerlingen van de vakopleiding Autotechnicus, Eerste Monteur of Technisch Specialist. Ook in de showroom is regelmatig ruimte voor leerlingen van de opleidingen Service Adviseur Mobiliteitsbranche of Verkoopadviseur Mobiliteit. 

Heb je interesse? Stuur dan met dit formulier je sollicitatie naar ons op. Wil je liever vooraf weten welke mogelijkheden er zijn, neem dan contact met ons op.

Audi Werkplaats Onderhoud Service (1)
Volkswagen Id3 Buitenpost

Meelopen of afstuderen

Wij staan open voor het talent van de toekomst. Stuur je CV met een korte motivatie. Geef daarbij duidelijk aan van wanneer tot wanneer je stageperiode is, je opleiding, hoeveel dagen per week, het soort stage én welke vestiging je voorkeur heeft. We gaan dan kijken welke mogelijkheden er voor je zijn binnen onze organisatie.

Interesse in een stage bij Van den Brug? Stuur dan met dit formulier je sollicitatie naar ons toe. Wil je liever vooraf weten welke mogelijkheden er zijn, neem dan contact met ons op.

Van den Brug als werkgever

Werken bij Van den Brug betekent werken bij een bedrijf dat volop in beweging is. In informele sfeer werken wij met enthousiasme en gedrevenheid met onze producten. We zijn trots op ons bedrijf en hebben de ambitie om succesvol te zijn.

We hebben plezier in ons werk, we ondernemen! We vertrouwen elkaar; staan voor elkaar klaar en houden ons aan gemaakte afspraken. Samen werken we aan succes! We benutten de samenwerking om onszelf en ons bedrijf verder te ontwikkelen en blijvend verwachtingen te overtreffen.

Dat we van oorsprong een familiebedrijf zijn, zie je in veel dingen terug. Zo zijn de lijntjes kort en is iedereen gelijk aan elkaar. We zijn er voor elkaar en springen bij waar dat nodig is. Samen maken het succes van Van den Brug.

Ons bedrijf heeft vijf vestigingen verspreid door Friesland. Zo vind je Van den Brug in Buitenpost, Drachten, Franeker, Heerenveen en Sneek. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste autodealer-holdings in Noord-Nederland. Lees meer over de geschiedenis van Van den Brug.

4 (1)