Kom jij werken bij Van den Brug?

Van den Brug is een autobedrijf met een lange historie. Al sinds onze oprichting in 1923 zijn we volop in beweging. We zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe collega’s met een passie voor de automotive.

Sta je aan het begin van je carrière of ben je juist toe aan een volgende stap? Ben je enthousiast, gedreven en wil je net als ons net een stapje verder gaan om verwachtingen te overtreffen? Dan zou Van den Brug best wel eens je volgende werkgever kunnen zijn!

De beste reden om te gaan werken bij Van den Brug? Dat is ons team. Er heerst een fijne werksfeer en iedereen – in showroom, werkplaats, magazijn en administratie – staat voor kwaliteit. We werken hard, maar er wordt ook veel gelachen!

Bekijk onze vacatures en laat ons weten dat jij graag bij ons wil komen werken. De passende vacature niet gevonden? Stuur dan een open sollicitatie met dit formulier.

Onze openstaande vacatures

32-40 u, bepaal zelf hoeveel uren | Werken aan de mooiste merken bij de leukste autodealer. Met je eigen gereedschapskar en volop ruimte om je verder te ontwikkelen tot bijv diagnose specialist, APK-keurmeester en/of hoogvolt-expert. Dan is dit je vacature.

Ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de autobranche en zorg jij ervoor dat iedere auto weer in topconditie de werkplaats verlaat? Dan zoeken we jou.

32-40 u | Met Audi Van den Brug ga je voor voorsprong in techniek. Met je eigen gereedschapskar en volop ruimte om je verder te ontwikkelen. Bekijk de details van deze vacature in Heerenveen.

32-40 u | Werken bij de Friese dealer van Volkswagen, SEAT, Škoda en Audi. Met je eigen gereedschapskar en volop ruimte om je verder te ontwikkelen. Bekijk de details van deze vacature in Heerenveen.

Van het uitlezen van (complexe) storingen, diagnose stellen en uitvoeren van diverse controles en keuringen tot werken met mechanische en elektrische systemen voor onderhoud en reparatie. Dit is je vacature.

Wil jij aan de slag als monteur, diagnose specialist of apk-keurmeester bij de leukste autodealer in Friesland of zelfs Noord-Nederland? Wij hebben altijd plek voor enthousiast talent of experts met ervaring.

Ben je op zoek naar een stageplek en lijkt het je interessant om stage te lopen bij de leukste autodealer van Noord-Nederland? Klik dan zeker door :-D

Twee fulltime collega's gezocht bij onze schadeherstelbedrijven in zowel Drachten als Heerenveen. Bij welke vestiging werk jij straks als 1e of allround autoschadehersteller?

32-40 u | Werken bij de Volkswagen, SEAT, Škoda en Audi. dealer in Drachten. Met je eigen gereedschapskar en volop ruimte om je verder te ontwikkelen. Iets voor jou?.

Staat de passende vacature er niet bij of zoek je een plek voor je opleiding? Stuur je sollicitatie naar ons op. We staan altijd open voor talent en talent in opleiding.

Meer weten? Stel je vraag snel en eenvoudig via Whatsapp!

Ben je net zo nieuwsgierig naar deze functie als wij naar jou? Wij zitten klaar om al je vragen te beantwoorden en natuurlijk voor die eerste kennismaking.

Doe jezelf én je carrière een plezier

Werken bij Van den Brug is werken in een boeiende en afwisselende functie in een professionele werkomgeving. Met daarnaast:

Standaard goede arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden van Van den Brug zijn goed. Je ontvangt een salaris passend bij je functie en neemt deel aan de pensioenregeling. Afhankelijk van de functie bieden we je een autoregeling of reiskostenvergoeding en we volgen de CAO Motorvoertuigen en Tweewielerbedrijven.

Aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling

We zorgen ervoor dat je helemaal bij blijft en groeit in je werk door interne trainingen, maar ook door het brede trainingsaanbod bij onze importeur of andere externe partners. Zolang je nieuwsgierig bent, blijf je leren!

Van Den Brug Onderhoud
Van Den Brug Werkplaatsplanner
Werkplezier

Plezier in je werk hebben én houden vinden we belangrijk. Er is ruimte voor gezelligheid en we organiseren regelmatig (personeels)feestjes. Daarnaast kun je meedoen aan ons vitaliteitsprogramma Fitter van den Brug met sportieve activiteiten en workshops over een gezonde levensstijl.

Meer dan 250 leuke collega's

De beste reden om bij ons mooie bedrijf komen werken zijn je nieuwe collega’s. Wij zijn Van den Brug!

Mooi meegenomen: personeelskorting

Je ontvangt korting op bijvoorbeeld onderhoud en accessoires, maar ook op je zorgverzekering.

Wil je meer weten over werken bij Van den Brug of over een van onze vacatures? Onze HR-team helpt je graag verder op weg als professional in de automotive.

Stel dus gerust je vraag op werkdagen via 0512-514 040 of door ons een Whatsapp te sturen via onderstaande link.

Of stuur je open sollicitatie naar ons op

Staat de passende vacature er niet bij of zoek je een BBL-/BOL of stageplek voor je opleiding? Stuur je sollicitatie naar ons op. We staan altijd open voor talent en talent in opleiding. 

Liever vooraf de mogelijkheden bespreken, dat kan ook. Neem contact op met de collega's van HR. Je bereikt ze op werkdagen via ons algemene nummer 0512-514 040 of stuur een Whatsapp.

Met het indienen van je sollicitatie ga je akkoord met ons privacy-statement voor sollicitanten. Wanneer je bij ons solliciteert geef je ons hiervoor persoonsinformatie. We kunnen ons voorstellen dat je wil weten wat wij hiermee doen. Daarom hebben we een privacy-statement voor sollicitanten geschreven: