Welkom bij Van den Brug

In de 100 jaar die Van den Brug bestaat hebben we een rijke geschiedenis opgebouwd. In 1923 begon Johannes van den Brug vanuit de garage bij zijn woonhuis in Ureterp met de reparatie van fietsen en motoren. 25 jaar later werd Van den Brug één van de eerste Volkswagen-dealers in Nederland. Niet lang daarna ronkten de eerste Kevers door Friesland.

In 1958 verhuisde Van den Brug naar een moderne showroom in Drachten, waarna al snel vestigingen in de omgeving volgden. De afgelopen decennia groeide de naam Autoland van den Brug tot ver buiten
de provincie uit tot een begrip.

Toch zien we dat de wensen van onze klanten tegenwoordig verder reiken dan de auto. Men is op zoek naar een mobiliteitsleverancier, een partner die ontzorgt en meedenkt in de verschillende aspecten van vervoer. Dit maakt dat we in 2021 afscheid hebben genomen van de naam Autoland. Zo bouwen we voort op de naam die Friesland al generaties lang op de weg helpt. Een rijk verleden dat verwachtingen schept voor de toekomst.

Onze kernactiviteiten

De kernactiviteiten van de autobedrijven zijn de verkoop van nieuwe auto's, occasions, het uitvoeren van onderhoud en reparaties en de levering van 100% originele onderdelen en accessoires. We zijn officieel merkdealer voor Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en VW Bedrijfswagens.

De vestigingen

De holding Van den Brug Groep is stevig geworteld in de Friese grond. Van den Brug is gevestigd in DrachtenHeerenveenSneekBuitenpost en Franeker, de leasemaatschappij Friesland Lease in Drachten en Van den Brug Schadeservice in Drachten en Heerenveen.

Dit is waar we voor staan

• Al 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud

• Fries familiebedrijf: 3e generatie, begaan met elkaar, Friese nuchterheid

• Passie voor de automobiel: koestering van de auto

• Vakmanschap: kwaliteit van de producten en diensten

• Gedreven door rijplezier