De top 10 populairste private lease modellen

nieuws

28 november 2023

Op zoek naar de perfecte auto die past bij jouw levensstijl zonder je zorgen te hoeven maken over onvoorziene kosten? Private lease maakt het mogelijk! Met de toenemende populariteit van private lease is de keuze in modellen ruimer dan ooit. Maar met zoveel opties kan het lastig zijn om te bepalen welke auto het beste bij jou past. Daarom hebben wij de top 10 private lease modellen voor je op een rijtje gezet. Van compacte stadsauto's tot ruime gezinsauto's, deze lijst biedt voor ieder wat wils. Ontdek welke van deze populaire modellen, gepresenteerd in willekeurige volgorde, jouw volgende droomauto zou kunnen zijn! Meer weten over private lease? Lees dan alles over de voordelen en nadelen van private lease.

Škoda Fabia

De Škoda Fabia is geliefd in de private lease vanwege zijn ruimte en betaalbaarheid. De auto biedt verrassend veel binnenruimte, wat hem ideaal maakt voor gezinnen. Of je nu boodschappen doet, sporttassen meeneemt of een weekendje weggaat, de Fabia heeft genoeg ruimte. De auto is zuinig, wat goed is voor je portemonnee en qua rijgedrag is hij betrouwbaar en gemakkelijk te besturen, wat hem perfect maakt voor zowel stadsverkeer als langere ritten op de snelweg. Zijn stijlvolle design maakt dat de Fabia er niet alleen goed uitziet, maar ook modern aanvoelt. Kortom, de Škoda Fabia is een slimme keuze voor wie op zoek is naar een praktische, betrouwbare en betaalbare auto voor dagelijks gebruik.

Skoda Fabia Voor Pand (Klein)
VW Polo 2021 Linksvoor

Volkswagen Polo

De Volkswagen Polo is een klassieker in de wereld van private lease en met goede reden. Deze auto staat bekend om zijn betrouwbaarheid en soepele rijgedrag, wat hem ideaal maakt voor allerlei soorten bestuurders. Hij is compact genoeg om gemakkelijk door stadsverkeer en smalle straten te navigeren, terwijl hij ook comfortabel en robuust genoeg is voor langere ritten. De Polo biedt een kwalitatief hoogwaardig interieur, wat betekent dat je je comfortabel en ondersteund voelt tijdens het rijden. Daarnaast is de Polo zeer zuinig. Met zijn tijdloze design en bewezen track record van betrouwbaarheid is de Volkswagen Polo een veilige keuze voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige, efficiënte en prettige auto voor dagelijks gebruik.

SEAT Ibiza

De SEAT Ibiza is een leuke, sportieve auto die ook nog eens zuinig is. Hij rijdt lekker vlot en is toch praktisch. De Ibiza biedt een uitstekende balans tussen prestaties en efficiëntie, wat hem perfect maakt voor zowel jonge bestuurders als mensen die een praktische auto zoeken met een vleugje sportiviteit. De Ibiza is compact, wat het parkeren in de stad makkelijk maakt, maar voelt toch ruim van binnen, met genoeg ruimte voor passagiers en bagage. Het interieur is comfortabel en modern, met technologie die zowel nuttig als gebruiksvriendelijk is. Het rijgedrag van de SEAT Ibiza maakt elke rit plezierig, of het nu naar het werk is of een uitje in het weekend.

de achterkant van de seat ibiza in het rood in 2022
A186758 Large (1)

Audi A1

De Audi A1 is een uitstekende keuze voor private lease als je op zoek bent naar een compacte auto met een vleugje luxe. Dit model combineert een stijlvol, hoogwaardig interieur met krachtige prestaties, wat zorgt voor een premium rijervaring. Het interieur van de A1 is afgewerkt met kwalitatief hoogwaardige materialen, wat bijdraagt aan het gevoel van luxe en comfort. De auto biedt geavanceerde technologieën en veiligheidsfuncties, wat hem niet alleen plezierig maakt om in te rijden, maar ook veilig. Ondanks zijn compacte formaat, biedt de A1 verrassend veel binnenruimte, wat hem praktisch maakt voor dagelijks gebruik. De Audi A1 is dus een perfecte keuze voor wie een kleine auto zoekt met het gevoel en de kwaliteiten van een grotere, luxueuzere auto.

Škoda Enyaq iV

De Škoda Enyaq iV is een uitblinker in het groeiende segment van elektrische SUV's. Hij is perfect voor gezinnen en heeft een goede actieradius, wat betekent dat je ver kunt rijden zonder op te laden. De Enyaq iV combineert de ruimte van een SUV met de voordelen van elektrisch rijden, wat hem een goede keuze maakt voor allerlei soorten rijders. De ruime binnenkant biedt comfortabel plaats aan vijf personen, met genoeg been- en hoofdruimte voor iedereen, wat hem zeer geschikt maakt voor gezinsuitstapjes of het vervoeren van grote boodschappen. De populaire Enyaq iV is meermaals marktleider in zijn segment geweest en o.a. bekroond tot zakenauto van het jaar 2023.

Skoda Enyaqiv Linksvoor
T Roc Voorkant

Volkswagen T-Roc

De Volkswagen T-Roc is een sportieve SUV die goed aanvoelt op de weg. Hij heeft veel moderne snufjes en is ruim genoeg voor een gezin. De T-Roc biedt genoeg binnenruimte voor passagiers en bagage, waardoor hij praktisch is voor zowel dagelijkse ritten als voor een weekendje weg. Het interieur is modern en goed uitgerust, wat zorgt voor een aangename rijervaring. De auto voelt stevig aan op de weg, wat zorgt voor een veilig en plezierig rijgevoel. Dit maakt de T-Roc een populaire keuze voor wie op zoek is naar een praktische, maar toch stijlvolle en sportieve auto.

SEAT Arona

De SEAT Arona is een uitstekende keuze voor private lease voor mensen die de functionaliteit van een SUV zoeken maar niet willen inboeten aan stedelijke wendbaarheid. Deze compacte SUV is avontuurlijk vormgegeven en biedt veel interieurruimte, wat hem ideaal maakt voor gezinnen. De Arona is zuinig in verbruik en zijn hogere zitpositie biedt een goed overzicht van de weg, wat veel bestuurders als veiliger ervaren. Hij rijdt soepel en comfortabel, zowel in de stad als op de snelweg, wat hem geschikt maakt voor een breed scala aan bestuurders. Met zijn stoere uiterlijk en praktische ontwerp is de SEAT Arona een aantrekkelijke keuze voor wie op zoek is naar een veelzijdige en betrouwbare auto.

Web Ready PNG ARONA PA 193
Audi A3 Sportback Private Lease actie

Audi A3

De Audi A3 Sportback is een ideale keuze voor private lease, voor wie sportiviteit, luxe en een premium uitstraling zoekt in een auto. Dit model valt op door zijn sportieve rijgedrag en elegante design. In het interieur van de A3 vinden we een mix van luxe en praktische elementen, waardoor elke rit een premium ervaring wordt. Zowel korte ritten in de stad als langere reizen. Dit maakt de A3 Sportback een topkeuze voor wie  een combinatie van dagelijkse bruikbaarheid, sportieve prestaties en luxe in hun leaseauto zoekt.

Škoda Kamiq

De Škoda Kamiq combineert de voordelen van een SUV met de wendbaarheid van een compacte auto. Met zijn hogere zitpositie heb je een beter zicht op de weg, wat veel bestuurders een veilig gevoel geeft. De auto is ruim genoeg voor gezinnen en biedt voldoende comfort voor zowel bestuurder als passagiers. De Kamiq is uitgerust met moderne technologieën die het rijden makkelijker en veiliger maken. Het is een veelzijdige auto die zowel in de stad als op de snelweg goed presteert. Met zijn aantrekkelijke design en veelzijdige karakter is de Škoda Kamiq een slimme keuze voor een breed scala aan leasers.

Skoda Kamiq Voor Pand
Volkswagen Id3 Weiland

Volkswagen ID.3

De Volkswagen ID.3 is een revolutionaire stap in de wereld van elektrische voertuigen. Deze volledig elektrische auto is ontworpen voor de toekomst, met een focus op duurzaamheid en efficiëntie. De ID.3 biedt een indrukwekkende actieradius, wat hem geschikt maakt voor zowel stadsritten als langere reizen zonder zorgen over het bereik. De snellaadfunctie zorgt ervoor dat de auto in korte tijd weer volledig opgeladen kan worden. Het interieur van de ID.3 is ruim en modern, met een minimalistisch design en geavanceerde digitale displays. De auto biedt een soepele en stille rijervaring, wat bijdraagt aan het rijcomfort. De Volkswagen ID.3 is een ideale keuze voor milieubewuste bestuurders die op zoek zijn naar een stijlvolle, praktische en emissievrije auto.