De vernieuwde Golf: nu in de showroom

nieuws

08 juli 2024

Het meest geliefde model van Volkswagen bestaat 50 jaar. En dat wordt gevierd met een nieuwe Golf! Zowel de hatchback als de Golf Variant krijgen een nóg strakker en moderner uiterlijk. De nieuwe golf is verkrijgbaar zoals je hem kent én als plug-in hybride. Ook komt er natuurlijk een sportieve GTI uitvoering.

Een primeur

Een primeur in de Golf is de stemassistent met geïntegreerde ChatGPT. Verder beschikt de nieuwe Golf over superslimme IQ.Light LED Matrix-koplampen die zichzelf aanpassen aan elke situatie en bijvoorbeeld automatisch grootlicht dimmen als er een tegenligger aankomt. En als kers op de taart kun je de look van de achterlichten helemaal zelf instellen via het infotainmentsysteem. In de video neemt Alain je mee door de nieuwe eigenschappen van deze vernieuwde Golf. Je rijd de Volkswagen Golf al vanaf € 34.990. Interesse? Plan dan nu je proefrit in!

Proefrit plannen?

Wil je de nieuwe Volkswagen Golf of Golf Variant zelf ervaren? Plan dan snel een proefrit in door hieronder je gegevens achter te laten. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een datum en locatie te plannen.

Web Ready PNG GL6239

Volkswagen nieuws

De eerste ongecamoufleerde beelden van de nieuwe Transporter zijn beschikbaar. Check it out!

Op 26 juli is het SEBA budget opgehoogd van €30 miljoen naar €60 miljoen. Benieuwd hoe je dit het best voor jouw bedrijf in kunt zetten?

12 juli 2024

volkswagen id.7

Maak kennis met de eerste volledig elektrische station van Volkswagen. Nieuwsgierig? Boek een proefrit en ervaar het zelf!