Introductie event nieuwe Škoda Kodiaq

nieuws

03 april 2024

Op vrijdag 12 april & zaterdag 13 april is de nieuwe Škoda Kodiaq exclusief in onze showroom in Heerenveen te zien tijdens ons introductie event.

De grootste SUV van Škoda is voorzien van een nieuw design, nieuw interieur en is verkrijgbaar met verschillende aandrijftechnologieën als plug-in hybride en mild-hybride.

De nieuwe Kodiaq is wederom verkrijgbaar als 7-persoons auto, maar natuurlijk ook 'gewoon' als vijfzitter. Het interieur van de nieuwe Kodiaq is voorzien van een digitale cockpit, een head-up display en een vrijstaand infotainmentdisplay van wel 13 inch groot.

Onder het genot van goede koffie & wat lekkers vertelt onze productexpert je alles over deze stoere SUV. 

Ook is het mogelijk om op voorhand een gesprek met een van onze productspecialisten te reserveren. Wil je bijvoorbeeld alles weten over het zakelijk leasen van de nieuwe Kodiaq of wil je weten welke uitvoering het best bij jouw situatie past? Via de planner hieronder reserveer je eenvoudig een uur tijd van een van onze productspecialisten.

Let op: tijdens dit introductie event is de nieuwe Kodiaq alleen te bekijken en kun je nog geen proefrit maken. In de week van 13 mei staat de officiële marktintroductie gepland, wat we natuurlijk gaan vieren met een event waar je wél kunt proefrijden. Wil je hier als eerste van op de hoogte zijn? Laat dan je gegevens achter via onderstaande interesse-formulier en we houden je graag op de hoogte!

Waar moet je zijn?

  • Locatie: Škoda Showroom
  • Adres: Zilverweg 3, 8445 PE Heerenveen
  • Vrijdag 12 april - 10:00 tot 18:00
  • Zaterdag 13 april - 10:00 tot 17:00
Kodiaq 12

Plan je afspraak

Škoda nieuws

Zodat we alle aandacht en tijd hebben voor de nieuwe generatie monteurs.

03 april 2024

skoda kodiaq

Op vrijdag 12 april & zaterdag 13 april 2024 zie je de nieuwe Škoda Kodiaq exclusief bij Van den Brug. Lees verder voor meer informatie.

15 maart 2024

skoda superb

Op donderdag 21 maart 2024 zie je de nieuwe Škoda Superb exclusief bij Van den Brug. Lees verder voor meer informatie.