De Volkswagen Caddy Cargo

Maak kennis met de compleet vernieuwde Volkswagen Caddy Cargo. Wegens succes vernieuwd en nu beschikbaar op onze vestigingen

Bekijk de Caddy Cargo 

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar:

Volkswagen Bedrijfswagens nieuws

Lease jouw nieuwe VW Bedrijfswagen en krijg nu extra voordeel. En wil je straks overstappen op de ID.BUZZ? Dan kan dat met ID. Switch. Lees verder voor meer informatie.

Hij wordt over een klein jaar verwacht, maar is nu alvast gepresenteerd, de Volkswagen Multivan. De alleskunner van Volkswagen is compleet vernieuwd. Lees gauw verder.

Voorspel en win! Doe mee met de Volkswagen Bedrijfswagens EK-pool en voorspel de uitslagen. Voorspel je goed? Dan maak je kans op mooie prijzen. Weer er snel bij, de deadline voor je voorspelling is 11 juni om 20 uur.

Van den Brug heeft weer een aantal nieuwe Volkswagen Bedrijfswagens geleverd aan Regts B.V.

De succesvolle Caddy Cargo, binnenkort ook met 4MOTION en vernieuwde scheidingswanden. Natuurlijk verkrijgbaar bij Van den Brug

Al vele decennia een begrip in ondernemend Nederland. Zo staat de Caddy bekend.

De iconische Transporter is grondig vernieuwd. En dit merk je niet alleen aan de looks.

Donderdag 14 november 2019 werd het wagenpark van woonstoffeerder Lippe Wonen vernieuwd met 14 nieuwe Volkswagen Bedrijfswagens.

De iconische Volkswagen Transporter is nu grondig vernieuwd.

Wegens succes vernieuwd, de Caddy Cargo

Is jouw Volkswagen klaar voor een zomer vol actie?

Van Den Brug Bedrijfswagen Team Drachten

Van den Brug VW Bedrijfswagens

Met 5 vestigingen en bijna 100 jaar ervaring is Van den Brug een begrip in Friesland. Voor een nieuwe Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen kom je eerst bij Van den Brug. 

Ook voor onderhoud en reparatie aan jouw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen staan we klaar. Dag én nacht! 

Ons familiebedrijf werd in 1923 in het Friese Ureterp opgericht. Gedreven door rijplezier werd Van den Brug Volkswagen-dealer van het eerste uur. Het dealerschap van Volkswagen (Bedrijfswagens), Audi, SEAT en ŠKODA volgde met de jaren.

Onze passie voor de automobiel is besmettelijk gebleken, want bijna een eeuw later vind je de vestigingen van Van den Brug door de hele provincie; Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker en Buitenpost.

Vestigingen Van den Brug Volkswagen Bedrijfswagens

Aankoop & Service

Klik voor contactinformatie

Aankoop & Service

Klik voor contactinformatie

Aankoop & Service

Klik voor contactinformatie

Service

Klik voor contactinformatie

Service

Klik voor contactinformatie