De Volkswagen Caddy Cargo

Maak kennis met de compleet vernieuwde Volkswagen Caddy Cargo. Wegens succes vernieuwd en nu beschikbaar op onze vestigingen

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar:

Voor Mekaar Deals

Bij Van den Brug hebben we nu veel voordeel voor de échte vakmensen. Op zoek naar een Caddy Cargo of een Transporter, bekijk dan hoe je eenvoudig kunt besparen met de Voor Mekaar Deals.

Voor Mekaar Deals 

VWB Voor Mekaar Deals Voorbeeld

Volkswagen Bedrijfswagens nieuws

De succesvolle Caddy Cargo, binnenkort ook met 4MOTION en vernieuwde scheidingswanden. Natuurlijk verkrijgbaar bij Van den Brug

Al vele decennia een begrip in ondernemend Nederland. Zo staat de Caddy bekend.

De iconische Transporter is grondig vernieuwd. En dit merk je niet alleen aan de looks.

Donderdag 14 november 2019 werd het wagenpark van woonstoffeerder Lippe Wonen vernieuwd met 14 nieuwe Volkswagen Bedrijfswagens.

De iconische Volkswagen Transporter is nu grondig vernieuwd.

Wegens succes vernieuwd, de Caddy Cargo

Maak je bedrijfswagen klaar voor het voorjaar

Van Den Brug Bedrijfswagen Team Drachten

Van den Brug VW Bedrijfswagens

Met 5 vestigingen en bijna 100 jaar ervaring is Van den Brug een begrip in Friesland. Voor een nieuwe Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen kom je eerst bij Van den Brug. 

Ook voor onderhoud en reparatie aan jouw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen staan we klaar. Dag én nacht! 

Ons familiebedrijf werd in 1923 in het Friese Ureterp opgericht. Gedreven door rijplezier werd Van den Brug Volkswagen-dealer van het eerste uur. Het dealerschap van Volkswagen (Bedrijfswagens), Audi, SEAT en ŠKODA volgde met de jaren.

Onze passie voor de automobiel is besmettelijk gebleken, want bijna een eeuw later vind je de vestigingen van Van den Brug door de hele provincie; Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker en Buitenpost.

Vestigingen Van den Brug Volkswagen Bedrijfswagens

Aankoop & Service

Klik voor contactinformatie

Aankoop & Service

Klik voor contactinformatie

Aankoop & Service

Klik voor contactinformatie

Service

Klik voor contactinformatie

Service

Klik voor contactinformatie

;