Menu
Kies uw vestiging:
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek

Disclaimer

Aan de inhoud van deze website is door Van den Brug de grootst mogelijke zorg besteed. Hoewel de informatie op deze website zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen en/of fouten in de gegevens, zoals prijzen, kilometerstanden, technische specificaties, standplaats en dergelijke ten allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van de website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Voor de volledige en algemene voorwaarden van Van den Brug, verwijzen we u naar onderstaand PDF-document:
Algemene Voorwaarden Van den Brug. Aanvullende informatie over de totstandkoming en opbouw van onze verkoopprijzen voor ons auto-aanbod, is terug te lezen in onze pagina over Algemene Verkoopinformatie.

Algemene verkoopinformatie 

De auto-dealer in Friesland

Van den Brug: sinds 1923

Ons familiebedrijf werd in 1923  in het Friese Ureterp opgericht. Gedreven door rijplezier werden we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Het dealerschap van Volkswagen (Bedrijfswagens), Audi, SEAT en ŠKODA volgde met de jaren. Onze passie voor de automobiel is besmettelijk gebleken, want bijna een eeuw later vind je de vestigingen van Van den Brug door de hele provincie; Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker en Buitenpost.

Daarom Van den Brug

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor jou en je auto. Dag en nacht, want ook wanneer je onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om jou weer op weg te helpen.

Bij ons ben je verzekerd van:

Vestigingen