Menu
Kies uw vestiging:
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek

Disclaimer

Aan de inhoud van deze website is door Van den Brug de grootst mogelijke zorg besteed. Hoewel de informatie op deze website zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen en/of fouten in de gegevens, zoals prijzen, kilometerstanden, technische specificaties, standplaats en dergelijke ten allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van de website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Voor de volledige en algemene voorwaarden van Van den Brug, verwijzen we u naar onderstaand PDF-document:
Algemene Voorwaarden Van den Brug. Aanvullende informatie over de totstandkoming en opbouw van onze verkoopprijzen voor ons auto-aanbod, is terug te lezen in onze pagina over Algemene Verkoopinformatie.

Algemene verkoopinformatie 

Wij zijn er voor je auto sinds 1923

Van den Brug: sinds 1923

Alweer bijna 100 jaar geleden startte ons familiebedrijf, gedreven door rijplezier. Zo zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Al snel gevolgd door het dealerschap van VW Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA.
Onze passie voor bewegingsvrijheid is besmettelijk gebleken, want vandaag de dag vind je Van den Brug door de hele provincie; Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker en Buitenpost.

Daarom Van den Brug

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor jou en je auto. Dag en nacht, want ook wanneer je onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om jou weer op weg te helpen.

Bij ons ben je verzekerd van:

Vestigingen