Ontdek CUPRA bij Van den Brug

Maak kennis met CUPRA

Elektrisch rijden is niet saai! Dat zagen we bij de vierdeurs Audi e-tron GT of de populaire ŠKODA ENYAQ. In samenwerking met Friesland Lease hebben we daar nu een prachtige auto aan toegevoegd: de CUPRA Born.

Cupra vind je bij Van den Brug in Friesland: Drachten, Sneek of Heerenveen
Cupra Logo

Elektrisch rijden voor de echte autoliefhebber

Met CUPRA worden grenzen verlegd als het gaat om passie, kracht en performance. Van 0 naar 100 km/h in 7 seconden en een sportieve wegligging dankzij een sportonderstel. Racen zit in het DNA van CUPRA en dat kun je ervaren in de elektrische CUPRA Born.

Ben je op zoek naar een auto waarmee je de toon zet? Met een sportieve uitstraling waarmee je op valt in Noord-Nederland? Dan is de Born écht iets voor jou.

CUPRA Born

Cupra Born Van Den Brug

De highlights

  • Vanaf € 37.990
  • Je leaset de Cupra vanaf € 490 per maand
  • 58kWh accupakket, 150kW/204pk
  • 421 km actieradius

Veelgestelde vragen

Is Van den Brug CUPRA dealer?

Nee, we zijn geen officieel CUPRA dealer. Wel kun je bij ons een jong gebruikte CUPRA Born of Formentor kopen of leasen. Van den Brug Heerenveen is wel officieel CUPRA Service dealer. Voor het onderhoud van CUPRA ben je dus ook van harte welkom.

Over Van den Brug

Mobiliteit draagt bij aan je levensgeluk of zakelijk succes. Wij snappen dat. En of je nou een autoliefhebber in hart en nieren bent of gewoon van A naar B wilt, wij hebben de oplossing voor je.

Maar we gaan verder. Want mobiliteit is meer dan een auto rijden. Door goed te luisteren bieden we altijd de oplossing die bij jou en jouw situatie past. Bijvoorbeeld als het om een financiering of verzekering gaat, of een laadpaal voor thuis. Wij denken met je mee, altijd.

En ook bij onderhoud en reparatie ben je verzekerd van de beste service. Onze vakmensen worden voortdurend opgeleid en lopen daarom voorop in de nieuwste technieken.

Bij Van den Brug geloven we dat je nooit uitgeleerd bent. Het kan altijd beter.

Je vindt onze vestigingen in Drachten, Heerenveen, Sneek, Buitenpost en Franeker.