Betrokken bij Friese cultuur en sport

Als maatschappelijk betrokken organisatie steunt Van den Brug diverse initiatieven van groot tot klein. Van sport naar welzijn tot Friese traditie. Zo is Van den Brug betrokken bij lokale voetbalverenigingen (zoals ONS Sneek, VV ONT in de omgeving Drachten) en Official supplier van sc Heerenveen. Maar we zijn ook Vriend van Museum Jopie Huisman in Workum en trotse sponsor van diverse Concours Hippiques in Friesland.

Ook sponsoren we vanuit het oogpunt 'Fitter Van den Brug' diverse sportactiviteiten waarbij we actief aanhaken met een bedrijfsteam. Bijvoorbeeld de Friese Elfsteden Rijwieltocht, de 8 van Drachten & de U3 Run in Nieuwehorne. 

Samenwerken met Van den Brug

Bij Van den Brug draait het al 100 jaar om mensen. De klant en diens auto staan voor ons op de eerste plaats. Samen met onze collega’s zullen we er alles aan doen om een prettige, professionele en hoogkwalitatieve service te verlenen. Gedreven uit passie en vakmanschap voor de automobiel en met alle aandacht voor de ander. Ben jij toe aan een duurzame samenwerking?