Volkswagen Bedrijfswagens ‘Dealer van het Jaar 2023’ award

nieuws

25 januari 2023

Op 24 januari 2023 heeft Robert Jan van de Berg, directeur van Volkswagen Bedrijfswagens, de ‘Dealer van het Jaar 2023’ award uitgereikt tijdens een speciale bijeenkomst in MOVE Amsterdam. 

Alle Volkswagen Bedrijfswagens-dealers zetten zich dag in dag uit in om het werk van hun klanten door te laten gaan. De beste bedrijfswagens en service van het hoogste niveau staan daarbij centraal. Met de jaarlijkse Dealer van het Jaar-award stimuleert importeur Pon’s Automobielhandel elke dealer om de lat elk jaar opnieuw weer hoger te leggen op het gebied van service en klanttevredenheid.

Van den Brug heeft de Volkswagen Bedrijfswagens ‘Dealer van het Jaar 2023’ award gewonnen. Daarom mogen wij ons een jaar lang de beste Volkswagen Bedrijfswagens-dealer van Nederland noemen en daar zijn we trots op!

"En dat in 2023, het jaar waarin we ook ons 100-jarig bestaan vieren..."

Robert Jan van de Berg, directeur van Volkswagen Bedrijfswagens, over de winnaar van de Dealer van het Jaar-award: “Van den Brug heeft in een jaar waarin alles weer op gang kwam laten zien dat het zijn klanten perfect bedient. Het bedrijf staat niet alleen voor producten en service van topklasse, maar fungeert ook als sparringpartner voor zijn klanten. Zeker in een tijd waarin elektrificatie een steeds grotere rol speelt, is dat van groot belang.”

Tjeerd Adema, Algemeen Directeur van Van den Brug, toonde zich verheugd met de prestigieuze titel. “Wij zijn trots dat Van den Brug de Volkswagen Bedrijfswagens Dealer van het Jaar is geworden. En dat in 2023, het jaar waarin we ook ons 100-jarig bestaan vieren en meer dan ooit willen laten zien waar we als bedrijf voor staan; Beter. Beter voor iedereen en met mekaar. Want dankzij onze mensen hebben we deze prijs gewonnen. Van onderhoud tot aanschaf en alles daartussen en eromheen: samen werken we als één team. We denken met de klant mee en zijn altijd op zoek naar de beste maatwerkoplossingen. Dit predicaat is een prachtige waardering voor de geleverde inzet en maakt 2023 nog beter.”

Whatsapp Image 2023 01 25 At 14.19.11