Proefrit 3-daagse Škoda

nieuws

05 juni 2024

Op donderdag 13 juni trappen we onze Škoda proefrit 3-daagse op een feestelijke manier af in onze Škoda showroom in Heerenveen. 's avonds van 19:00 tot 21:30 uur vieren we de introductie van maar liefst vijf nieuwe of vernieuwde Škoda modellen. 

De nieuwe Škoda Kodiaq en Superb en de facelifts van de Octavia, Scala en Kamiq zullen te zien zijn in de showroom én klaar staan voor een proefrit. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje van Wijn & Spijs en Franse muziek.

Na de feestelijke aftrap op donderdagavond 13 juni, zullen vrijdag 14 juni en zaterdag 15 juni volledig in het teken staan van proefrijden in de vijf nieuwe Škoda modellen. 

Reserveren voor een proefrit is niet nodig. Op alle drie dagen staan de modellen voor je klaar op ons proefrit plein. Ook is het mogelijk om op voorhand een gesprek met een van onze productspecialisten te reserveren. Via de planner hieronder reserveer je eenvoudig een uur tijd van een van onze productspecialisten, zodat je alle tijd hebt om in alle rust je vragen te stellen en advies te krijgen over een van de nieuwe modellen.

Ben je er bij op 13 juni?

Om voedselverspilling tegen te gaan, vragen we je om je aan te melden voor de feestelijke aftrap op donderdagavond 13 juni. Hiermee kunnen we de catering afstemmen op het aantal aanmeldingen.

Waar moet je zijn?

  • Locatie: Škoda Showroom
  • Adres: Zilverweg 3, 8445 PE Heerenveen
  • Donderdag 13 juni - 19:00 tot 21:30
  • Vrijdag 14 juni - 09:00 tot 18:00
  • Zaterdag 15 juni - 10:00 tot 17:00

Plan je afspraak