Sneak peek Škoda Elroq

nieuws

08 juli 2024

In 2024 komt het eerste nieuwe elektrische model uit de reeks van zes op de markt: de ‘Compact’. Dit model krijgt de naam Elroq. De introductie van de Škoda Elroq markeert het begin van Škoda’s nieuwe offensief van volledig elektrische auto’s, dat de introductie van zes batterij-elektrische modellen voor de komende jaren omvat. De wereldpremière van de Elroq staat gepland voor begin oktober. 


Het begin van Škoda’s nieuwe offensief van volledig elektrische auto’s

Met zijn elegante looks is de nieuwe SUV het eerste Škoda-model dat is vormgegeven volgens de nieuwe Modern Solid designtaal van het merk. Met een riant ruimte-aanbod, waaronder een bagageruimte met een inhoud van 470 tot 1.580 liter, compacte buitenmaten en slimme opbergmogelijkheden is de Elroq de perfecte metgezel, zowel in de stad als daarbuiten. Een vermogen van 125 kW tot 220 kW (afhankelijk van de uitvoering), een actieradius van meer dan 560 kilometer* (WLTP) en een laadtijd van minder dan 28 minuten maken hem ook tot een ideale reisauto voor lange ritten. 

12 Skoda Elroq Covered Drive 062Bae9b

Škoda Elroq

Škoda nieuws

08 juli 2024

skoda elroq

In 2024 komt het eerste nieuwe elektrische model uit de reeks van zes op de markt: de ‘Compact’. Dit model krijgt de naam Elroq. De introductie van de Škoda Elroq markeert het begin van Škoda’s nieuwe offensief van volledig elektrische auto’s.

Op donderdag 13 juni trappen we onze Škoda proefrit 3-daagse op een feestelijke manier af in onze Škoda showroom in Heerenveen. Ben je er bij?

Zodat we alle aandacht en tijd hebben voor de nieuwe generatie monteurs.