De vernieuwde T-Cross is nu te bestellen

nieuws

15 februari 2024

De kleinste SUV van Volkswagen is volledig opgefrist. Het uiterlijk is verder aangescherpt, de T-Cross voelt nóg comfortabeler en hij is standaard uitgerust met meer luxe dan ooit. Vanaf vandaag is de nieuwe T-Cross te bestellen én te bezichtigen in de showroom. Geïnteresseerd? Vul dan snel het formulier in en we vertellen je er alles over!

Een opvallende verschijning

De nieuwe T-Cross is een opvallende verschijning met z'n nieuwe voor- en achterzijde met geïntegreerde LED-verlichting. Het nieuwe design is stoer en strak, met nieuwe bumpers, nieuwe verlichting, chromen details en een brede grill.

Alle voordelen van een SUV

In de nieuwe T-Cross geniet je van alle voordelen van een SUV. Zoals een hoge zitpositie en meer overzicht in het verkeer. Maar omdat de T-Cross ook lekker compact is, zijn krappe parkeerplekken en smalle straatjes geen enkel probleem!

Standaard extra comfort

De vernieuwde T-Cross biedt nu standaard extra comfort. Zo beschikt hij over een Digital Cockpit met een groot touchscreen, waardoor alle informatie altijd overzichtelijk in beeld is. Maar denk ook aan cruise control en allerlei slimme assistenten die het rijden comfortabeler én veiliger maken.

Verrassend veel ruimte

De vernieuwde T-Cross is verrassend ruim. Je neemt alles mee en je zit altijd comfortabel. Toch nog extra ruimte nodig? Zowel de achterbank als de passagiersstoel gaan helemaal plat, waardoor je een volledig vlakke laadvloer kunt creëren met een bagageruimte van maximaal 1281 liter!

Interesse in de vernieuwde T-Cross?

De vernieuwde T-Cross staat nu in de showroom en is nu te bestellen. Wil je meer weten over dit model? Laat dan je gegevens achter en we vertellen je graag meer.

Volkswagen nieuws

Zodat we alle aandacht en tijd hebben voor de nieuwe generatie monteurs.

20 februari 2024

volkswagen id.7

Maak kennis met de eerste volledig elektrische station van Volkswagen. De ID.7 Tourer. Binnenkort bestelbaar en deze zomer te zien in de showroom.

15 februari 2024

volkswagen T-Cross

Met trots presenteren we de volledig vernieuwde Volkswagen T-Cross. De kleinste SUV van Volkswagen. Vanaf nu in de showroom.