A House of Happiness kleurt groen

nieuws

12 juli 2021

Het kleurrijke merk, a House of Happiness, onderdeel van Royal Vriesco uit Leeuwarden, heeft de stevige ambitie om de beste textieldecoratiespecialist van Europa te zijn. Het levert passende gordijnen op maat waar iedereen blij van wordt. Deze worden gemaakt in de eigen confectie-ateliers.

Dit bedrijf, waar creativiteit, kwaliteit, inspiratie en passie samenkomen gaat nu voor groen vervoer van haar accountmanagers en koos daarbij voor de volledig elektrische ŠKODA ENYAQ bij Van den Brug. In onderstaande video vertelt een accountmanager van a House of Happiness over de keuze voor dit model.

Hoe a House of Happiness duurzaam werkt?

Van het bewust omgaan met het milieu word je creatief en dat heeft bij a House of Happiness geresulteerd in een bijzondere groene collectie met gordijnen gemaakt van gerecyclede PET flessen en restkatoen van kledingproductie.

Duurzaam en slim, zonder in te leveren op stijl en looks.

Hoe dit in zijn werk gaat?
Ingezamelde petflessen worden versnipperd, gesmolten en tot draad gesponnen. Waarna er gordijnstoffen van worden geweven. Maar ook gerecycled katoen afkomstig van restmateriaal bij producties van t-shirts wordt verwerkt.

Daarnaast maakt A House of Happiness gebruik van waterbesparende druktechnieken waardoor zo’n 80% water kan worden bespaard. EN worden ook de hoezen, waarin de gordijnen verpakt worden, gemaakt van gerecycled materiaal. 

En nu volledig elektrisch rijden met ŠKODA ENYAQ iV

Na(ast) deze duurzame collectie investeert a House of Happiness nu ook verder in duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen door haar accountmanagers te voorzien van volledig elektrische mobiliteit in de vorm van de ENYAQ, die begin 2021 op de Nederlandse markt is gekomen.

Bekijk hier de previewbeelden van de ŠKODA ENYAQ iV.

"Wij kijken en denken graag met je bedrijf mee voor duurzame mobiliteitsoplossingen"

Theo Bosgra, Van den Brug Zakelijk

Kom in contact >

1050 X 1050 Theo Bosgra V2