Prijswinnaar Audi A5 op bezoek

nieuws

12 april 2021

Op vrijdag 2 april werden de winnaars bekend gemaakt van de verloting georganiseerd door de Drachtster Boys en korfbalvereniging KV Drachten. In rap tempo verkochten de clubleden 40.000 loten. De opbrengst hiervan zal worden gebruikt voor de verduurzaming van de sportcomplexen. Daarnaast gaat en deel van de opbrengst naar het Odensehuis Dirk Baron in Drachten, een ontmoetingsplek voor mensen met beginnende dementie en hun naasten.

Beide sportclubs spreken van een geweldig succes en dat geldt ook voor Wouter. De gelukkige winnaar van de Audi A5 kwam deze week langs om Audi A5 naar zijn wens samen te stellen.

Audi A5

De trotse prijswinnaar koos voor een Audi A5 in Manhattan Grey. De Audi A5 van onze prijswinnaar is van alle gemakken voorzien, zo heeft deze de Audi Phone Box, het Audi connect-pakket en de Audi smartphone interface. Alles om comfortabel te reizen in deze sportieve Sportback.

Wij wensen de prijswinnaar veel plezierige en veilige kilometers.

 

Meer informatie over de Audi A5

Prijswinnaar Audi A5 (1)

Je eigen droomauto ophalen

Een jongensdroom die vorige week donderdag waarheid werd. Wouter Roescher mocht toen eindelijk zijn nieuwe Audi A5 in ontvangst nemen. Op de foto's is wel te zien hoe blij hij is met zijn nieuwe auto. Een ware jongensdroom die uitkomt.