Autoland wordt Van den Brug

nieuws

22 maart 2021

Een nieuwe lente, een nieuw geluid. Met die gedachte is vandaag het vernieuwde Van den Brug gelanceerd. Zo hebben we een nieuw logo én een nieuwe website geïntroduceerd.

In de al 100 jaar die Van den Brug bestaat hebben we een rijke geschiedenis opgebouwd. In 1923 begon Johannes van den Brug vanuit de garage bij zijn woonhuis in Ureterp met de reparatie van fietsen en motoren. 25 jaar later werd Van den Brug één van de eerste Volkswagen-dealers in Nederland. Niet lang daarna ronkten de eerste Kevers door Friesland.

In 1958 verhuisde Van den Brug naar een moderne showroom in Drachten, waarna al snel vestigingen in de omgeving volgden. De afgelopen decennia groeide de naam Autoland van den Brug tot ver buiten de provincie uit tot een begrip.

Toch zien we dat de wensen van onze klanten tegenwoordig verder reiken dan de auto. Men is op zoek naar een mobiliteitsleverancier, een partner die ontzorgt en meedenkt in de verschillende aspecten van vervoer. Dit maakt dat we afscheid nemen van de naam Autoland en voortbouwen op de naam die Friesland al generaties lang op weg helpt.

100 jaar Van den Brug
Volkswagen Car Configurator Van Den Brug

Verzekerd van de beste service

Of je nou een autoliefhebber in hart en nieren bent of gewoon van A naar B wilt, wij hebben de oplossing voor je. Maar we gaan verder. Want mobiliteit is meer dan een auto rijden. Door goed te luisteren bieden we altijd de oplossing die bij jou en jouw situatie past. Bijvoorbeeld als het om een financiering of verzekering gaat, of een laadpaal voor thuis.

Wij denken met je mee, altijd. En ook bij onderhoud en reparatie ben je verzekerd van de beste service. Onze vakmensen worden voortdurend opgeleid en lopen daarom voorop in de nieuwste technieken. Bij Van den Brug geloven we dat je nooit uitgeleerd bent. Het kan altijd beter. Heb je tips voor ons om het nog beter te doen? Deel deze met ons!

Geef je verbetersuggestie door aan één van onze medewerkers of via beter@vandenbrug.nl.