Extra budget SEBA

nieuws

29 juli 2024

Op 26 juli is het SEBA budget opgehoogd van €30 miljoen naar €60 miljoen. Nadat de voorjaarsnota op 25 juni was aangenomen door de Tweede Kamer en op 9 juli door de Eerste Kamer, is het aanvullende budget nu ook akkoord bevonden door de Staatssecretaris.

De SEBA (Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto's) is een subsidie van maximaal €5.000,- voor ondernemers en non-profit instellingen voor de aanschaf van een volledig elektrische bedrijfsauto. 

Naast de Volkswagen ID. Buzz Cargo kan de SEBA ook worden gebruikt voor de nieuwe e-transporter. Ondanks dat deze pas in 2025 op de markt komt, kunnen onze klanten gebruik maken van een voorinschrijving, waarmee ook de SEBA aangevraagd kan worden.

Heb je vragen over de SEBA regeling of ben je benieuwd hoe je dit het best voor jouw bedrijf in kunt zetten? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze showrooms.

Zet de SEBA subsidie in voor de nieuwe e-Transporter

Je kunt de SEBA subsidie nog steeds inzetten voor de e-Transporter. Deze is verkrijgbaar in vier uitvoeringen met motorvermogens van 85 kW tot 210 kW en accupakketten van 54 kWh en 83 kWh. Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich nu vrijblijvend bij ons inschrijven voor vroege toegang tot bestellingen.

Nieuwetransporter Heritage

VW Bedrijfswagens nieuws

De eerste ongecamoufleerde beelden van de nieuwe Transporter zijn beschikbaar. Check it out!

Op 26 juli is het SEBA budget opgehoogd van €30 miljoen naar €60 miljoen. Benieuwd hoe je dit het best voor jouw bedrijf in kunt zetten?

De vernieuwde Crafter is voorzien van een vernieuwd dashboard, infotainmentsysteem, elektronische handrem en extra veiligheidssystemen.