Van den Brug opnieuw uitgeroepen tot ‘Audi Excellent Dealer’

nieuws

07 februari 2023

Na SEAT Sales Dealer van het Jaar en Volkswagen Bedrijfswagen Dealer van het Jaar, is deze week bekend gemaakt dat wij ons dit jaar opnieuw ‘Audi Excellent Dealer’ mogen noemen. Als één van de beste vijf Audi dealers van Nederland mogen wij deze titel het hele jaar dragen. Een prestatie waar we trots op mogen zijn! Daarnaast dingen we met deze erkenning nog mee voor de titel 'Audi Dealer van het Jaar 2023'.

Audi Excellent Dealer 2023

Klanttevredenheid & kwaliteit van service

Alle Audi dealers in het land zijn het afgelopen jaar weer getoetst op verschillende criteria, zoals klanttevredenheid, kwaliteit van service, marketing- en salesprestaties. Hierbij is Van den Brug als één van de vijf beste Audi-dealers van Nederland uit de bus gekomen. 

Wij zijn ontzettend trots dat wij ons ook dit jaar weer tot de beste vijf Audi dealers van Nederland mogen rekenen en gaan ons voorbereiden om winnaar te worden van de verkiezing in maart, waarbij de beste van deze vijf finalisten wordt gekozen!

Dealer van het Jaar 2023

Naast de titel ‘Audi Excellent Dealer 2023’ zijn we ook nog in de race voor de titel ‘Audi Dealer van het Jaar’. In maart wordt bekend gemaakt wie zich een jaar lang beste Audi dealer van het land mag noemen. Na vorig jaar op plek #2 te zijn geëindigd, gaan we dit jaar natuurlijk ons uiterste best doen om op plek #1 uit te komen!