Van den Brug opnieuw uitgeroepen tot ‘Audi Excellent Dealer’

nieuws

05 april 2023

Honderd jaar oud worden is een prestatie op zich. Maar in je honderdste levensjaar ook nog diverse prijzen pakken, is toch met recht bijzonder te noemen. Autobedrijf Van den Brug geeft haar 100-jarig jubileum extra glans met maar liefst drie Dealer van het Jaar-titels. Naast SEAT Sales Dealer van het Jaar en Volkswagen Bedrijfswagen Dealer van het Jaar, is bekend gemaakt dat wij ons dit jaar opnieuw ‘Audi Excellent Dealer’ mogen noemen. In 2013 werd Van den Brug eerste als Audi dealer van het jaar. Vanaf dat moment staat Van den Brug ieder jaar in de top 5! Ook dit jaar is het weer raak en is Van den Brug tweede van Nederland. Een prestatie waar we trots op mogen zijn! 

Audi Excellent Dealer 2023

Klanttevredenheid & kwaliteit van service

Alle Audi dealers in het land zijn het afgelopen jaar weer getoetst op verschillende criteria, zoals klanttevredenheid, kwaliteit van service, marketing- en salesprestaties.


Hierbij is Van den Brug als één van de vijf beste Audi-dealers van Nederland uit de bus gekomen. 

Wij zijn ontzettend trots dat wij ons ook dit jaar weer tot de beste vijf Audi dealers van Nederland mogen rekenen. In maart mochten wij ons presenteren onder leiding van Humberto Tan en voor een Jury bestaande uit de kritische dragons:Jort Kelder, Fanja Pon, Ferry Enders, Fabienne Chapot en Soenil Bahadoer. 

Van den Brug kwam goed uit de verf en mag zichzelf heel 2023 tweede van Nederland noemen!


De prijzenregen

bij 100 jaar Van den Brug

Het nieuwste model van Audi

De Audi Q8 E-tron