Kies jouw SEAT Ibiza bij Van den Brug

SEAT Ibiza, klaar voor de start? Vamos!

De nieuwe Ibiza is beter dan ooit, want nog comfortabeler, slimmer en efficiënter. Natuurlijk blijft het sportieve aspect van de Ibiza zichtbaar in de voor SEAT kenmerkende strakke lijnen en brede body, maar dan gecombineerd met de nieuwste technologieën en meer beenruimte. Zelf ervaren? Dat kan bij Van den Brug in Heerenveen!

SEAT Ibiza LOGO

De SEAT Ibiza bij Van den Brug

De SEAT Ibiza is de meest succesvolle SEAT. En met de onlangs gepresenteerde update blijft dat nog wel even zo.

Aan de buitenkant is weinig veranderd. Een paar kleine updates zoals een nieuw logo, LED-verlichting en nieuwe aluminium velgen. Aan de binnenkant is een ware revolutie geweest.

Van binnen is het design goed op de schop genomen. Een soft dashboard, nappaleren stuurwiel en ambient verlichting geven de Ibiza een luxe uitsraling.

Het infotainmentsysteem is ook opgefrist en voorzien van een nieuwe gebruikerservaring. Het display is groter (9.2 inch) en hoger geplaatst voor optimaal zicht. Het nieuwe systeem sluit naadloos aan op je smartphone, wordt het leven werd net iets makkelijker van.

Tenslotte heeft SEAT verschillende assistentiesystemen beschikbaar zoals Lane Assist, Side Assist, Adaptive Cruise Control en nog meer. Alles om je rit zo comfortabel en veilig mogelijk te maken.

SEAT verwacht de marktintroductie van de nieuwe Ibiza halverwege de zomer van 2021.

SEAT Ibiza nieuws

Vanuit het zonnige Barcelona kregen we de eerste beelden te zien van de vernieuwde SEAT Ibiza en de SEAT Arona.

Bekijk de beschikbare Ibiza modellen

De SEAT Ibiza bij Van den Brug

Jouw SEAT-dealer in Heerenveen. Bij ons kun je terecht voor de nieuwste modellen van SEAT. Daarnaast hebben we een mooie selectie occasions! Rij je liever voor een vast bedrag per maand, bekijk dan de Private Lease modellen van SEAT. 

Zoals je van een klassieker kan verwachten zijn er mooie occasions beschikbaar! Daarnaast is de SEAT Ibiza ook Private Lease beschikbaar.

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé SEAT dealer van Friesland
  • Jouw SEAT Ibiza gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Bijna 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland
;