Ontdek de revolutionaire Škoda Kodiaq: modern design ontmoet functionaliteit

nieuws

27 september 2023

Ben je klaar voor een revolutie in SUV-design? Škoda geeft je een voorproefje van wat je kunt verwachten met de eerste exterieurschetsen van de gloednieuwe Kodiaq.

Oliver Stefani, Hoofd van Škoda Design, beschrijft het zo: "Met de gloednieuwe Kodiaq brengen we jou een auto die zowel modern als dynamisch is." Denk aan een auto die niet alleen indruk maakt met zijn looks, maar ook vol functionaliteit en aerodynamische optimalisatie zit.

We verwachten de nieuwe Škoda Kodiaq in 2024 in onze Škoda showroom in Heerenveen. Nieuwsgierig? Lees dan gauw verder of neem alvast contact met ons op! 

Sculpturaal design en toptechnologie

Bij de eerste blik valt het sculpturale voorkant direct op, samen met de kenmerkende hoekige wielkasten en indrukwekkende wielmaten die variëren van 17 tot 20 inch. En heb je die tweede generatie TOP LED Matrix-koplampen al gezien? Modern en futuristisch, precies waar jij naar op zoek bent.

Ruimte en uniek design in overvloed

Voor die momenten waarop je wat extra ruimte nodig hebt, heeft de nieuwe Kodiaq het antwoord. Zijn grotere afmetingen beloven meer interieurruimte. En dan die unieke D-stijl bekleding in Dark Chrome? Dat is pas echt onderscheidend.

Achterkant die indruk maakt

De achterkant van de Kodiaq verrast ook. Met een rode balk die de twee achterlichten verbindt en een brede C-vormige lichtsignatuur, maakt hij echt een statement. En die nieuwe Škoda-belettering, perfect gepositioneerd, maakt het krachtige uiterlijk compleet.

Wereldpremière: niet te missen

Kun je niet wachten om deze prachtige machine in actie te zien? Zet dan 4 oktober 2023, 18:45 in je agenda. De wereldpremière wordt live gestreamd op het Škoda YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven?

In 2024 verwachten we de vernieuwde Škoda Kodiaq in onze showroom!

Wil je meer weten, of wil je dat we je op de hoogte houden? Laat dan je gegevens achter. We informeren je graag over het laatste nieuws.

Škoda nieuws

Zodat we alle aandacht en tijd hebben voor de nieuwe generatie monteurs.

03 april 2024

skoda kodiaq

Op vrijdag 12 april & zaterdag 13 april 2024 zie je de nieuwe Škoda Kodiaq exclusief bij Van den Brug. Lees verder voor meer informatie.

15 maart 2024

skoda superb

Op donderdag 21 maart 2024 zie je de nieuwe Škoda Superb exclusief bij Van den Brug. Lees verder voor meer informatie.