Van den Brug Trophy 2019 een groot succes

nieuws

26 juni 2019

Donderdag 6 juni vond de eerste editie van de Van den Brug Trophy plaats. Op deze zonnige donderdag genoten de meer dan dertig equipes van de fraaie routes, mooie locaties en interessante opdrachten.

De Trophy ging van start bij Van den Brug Sneek. De fraaie route werd versterkt door het zonnige weer. De deelnemers reden onder andere langs het Sneekermeer, Joure, Heerenveen en Drachten. Ook het welbekende Abe Lenstra Stadion werd bezocht. In een gezellige setting werd een heerlijke lunch verzorgd. Gedurende de dag zijn er diverse opdrachten uitgevoerd op de unieke locaties, waaronder een snelheid- en behendigheidsproef op het vliegveld te Drachten. De dag werd afgesloten bij Van den Brug Drachten onder het genot van een heerlijke barbecue. Bekijk nu de aftermovie!

 

De Van den Brug Trophy is een initiatief vanuit Van den Brug Zakelijk. Sinds de oprichting hebben we bij Van den Brug continu één doel voor ogen: mensen vooruithelpen. Want onbezorgd kunnen gaan en staan waar je wil is volgens ons echte bewegingsvrijheid. Onze droom: samen mobiliteit creëren, vanuit gemak.