Wereldwijd chiptekort raakt ook autobranche - minder auto's uit voorraad leverbaar

nieuws

01 september 2021

De effecten van de pandemie zijn ook in de automotive zichtbaar. Door chiptekorten worden er wereldwijd namelijk al maanden minder producten en auto's geproduceerd. Dit betekent dat ook bij Van den Brug de voorraad direct leverbare nieuwe auto's lager is dan je van ons gewend bent.

  

Ben je van plan om in 2022 een nieuwe auto te gaan kopen of (private) leasen?

Neem dan nu alvast de tijd om je te verdiepen in de mogelijkheden en uitvoeringen van het model van je voorkeur. Bestel hem zelfs wellicht alvast aangezien de levertijden al behoorlijk oplopen. Zo weet je je op tijd  verzekerd van jouw droomauto.

Elk nadeel heeft z'n voordeel, want deze unieke tijden biedt voor jou zeker kansen. De mogelijkheid op een nieuwe auto, die compleet afgestemd is op jouw wensen. 

Wil je meteen rijden in een auto uit voorraad?

Dat kan nog steeds, zolang de voorraad strekt. Hieronder vind je onze actuele aanbod en de elektrische opties.

Of stel je met ons je nieuwe auto samen?

Grijp dit unieke moment aan en bestel nu de auto van je dromen. Geheel samengesteld naar jouw wensen en eisen. Met onze tips en advies voor een soepele levering.

Meteen dit model samenstellen of bestellen?

Of wil je advies omtrent aankoop, lease of private lease van deze nieuwe auto? Wij staan voor je klaar en helpen je direct op weg.

Samenstellen Auto

Wij geven je graag tips en advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en levertijden van deze nieuwe auto? Of wil je advies en tips bij aankoop, (private)lease of samenstellen van je nieuwe auto?
Laat dan hieronder je gegevens achter en onze verkoopadviseurs helpen je.
Dat kan telefonisch of in onze showrooms. Aan jou de keus.