De vernieuwde VW Multivan eHybrid (2022) staat bij Van den Brug

nieuws

03 februari 2022

Langer, breder en lager dan voorheen. Dat is de vernieuwde Multivan. Maar daarmee doe je deze mutlitool toch echt te kort. Want waar de Multivan van 2022 in uitblinkt is zijn multifunctionaliteit. 

Voor we het over het gemak gaan hebben, de Multivan is een Plug-In hybride bus. Dat betekent dat je kortere afstanden volledig elektrische en dus zuinig kunt rijden. Ga je op reis, wat met de Multivan een feestje is, dan springt de verbrandingsmotor bij en kun je makkelijk grote afstanden rijden. 

Interesse in deze alleskunner? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

In heb interesse in de Multivan eHybrid

Multitool

De Multivan doet zijn naam eer aan. Want deze bus is op veel manier te gebruiken. Als shuttle voor meerdere personen, voor grote gezinnen of voor avonturiers die graag ruimte hebben voor hun spullen. De stoelen achterin zijn in veel configuraties te plaatsen waardoor je altijd de ideale ruimte hebt, ongeacht de situatie.

De stoelen zijn eenvoudig te draaien, verplaatsen of te verwijderen. Zo deel je de ruimte in op jouw manier. Een paar fietsen mee? Geen punt, haal een paar stoelen in de lengte uit de bus en je bent zo op weg zonder dat passagiers zich hoeven op te vouwen.

Door de middentunnel van voor naar achteren te plaatsen creëer je eenvoudig een werkplek of plek om te lunchen. Met de uitklapbare tafels kun je met het hele gezin aan tafel gaan terwijl je onderweg bent naar je vakantiebestemming. 

Mu002536 Vw Multivan Rechargin Closeup 02

Ruimte krijgt een nieuwe dimensie

Door gebruik te maken van het MQB-platform is de Multivan langer, breder en lager dan ooit. Dat levert ruimte op die je voor grote gezelschappen goed kunt gebruiken. In de Multivan is er ruimte voor 7 personen, waarbij iedereen voldoende ruimte heeft. Je ervaart in de Multivan nog meer ruimte met het panoramisch dak dat bestaat uit 2 delen. 

Plug-In hybride en meer

De Multivan is een Plug-In hybride bus. Dat is voordelig voor jou, je portemonnee en het milieu. Maar daarmee ben je er nog niet.

De Multivan is ook up-to-date met een Digital Cockpit, een infotainmentsysteem dat altijd up-to-date is en verkrijgbaar met de nodige assistentiesystemen om de bestuurder te ondersteunen. Tel dat op bij de schijnbaar eindeloze configuratiemogelijkheden en je hebt daadwerkelijk een multitool tot je beschikking.

Ik heb interesse in de nieuwe Volkswagen Multivan eHybrid