Nieuwe Audi RS 3 onderweg naar Friesland

nieuws

19 juli 2021

Hij was in aantocht, dat wisten we! We hebben ernaar uitgekeken en maandag 19 juli waren ze dan daar: de nieuwe Audi RS 3 Sportback en RS 3 Limousine. We kunnen je alvast verklappen dat het nieuwe model onderweg is naar Friesland om over niet al te lange tijd zijn opwachting te maken in onze showroom te Drachten. Over deze dag houden we je op de hoogte! Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens achter te laten.

RS 3: snelste hot hatch van dit moment

De specificaties hoeven wij niet lang bij stil te staan. Alle auto gerelateerde sites hebben hier al uitgebreid bij stil gestaan. De prestaties van de nieuwste sportieve Audi maken meteen duidelijk waar de RS3 staat in de pikorde. Dit is simpelweg de snelste en dikste versie van de huidige A3 die je bij ons bestellen kunt. Met een vermogen van 400 paardenkrachten (ofwel 294 kilowatt) is hij op papier even krachtig als het vorige model, maar sprint de nieuwe RS nóg sneller van nul naar 100 kilometer per uur. Waar de vorige generatie 4,1 seconden nodig had voor die sprint, duikt nieuwe 2022 RS 3 net onder de vier tellen met een acceleratietijd van 3,8 seconden. 

Hou me op de hoogte

De nieuwe 2022 Audi RS3 Sportback en RS3 Limousine zijn onthuld. Het nieuwe model is onderweg naar Friesland waar hij snel zijn opwachting zal maken in onze showroom. Wil je weten wanneer dat zal zijn? Laat dan je gegevens achter. Dan ben jij als eerste op de hoogte!

Beleef Audi Sport bij Van den Brug

Van den Brug is Audi Sport dealer voor Noord-Nederland. Met onze ruime ervaring jouw Audi dealer dichtbij voor jouw nieuwe of gebruikte Audi RS. 

Ook verzorgen we het onderhoud van jouw Audi RS model. Onze merkgetrainde monteurs kennen jouw auto van binnen en van buiten. Onderhoud in vertrouwde handen dus. En op ons onderhoud krijg je garantie om dat te onderstrepen!

Kom langs in onze showroom in Drachten en bekijk de nieuwste modellen. Of maak een afspraak voor een videogesprek met één van onze verkoopadviseurs en bekijk de Audi van jouw keuze terwijl we alle vragen beantwoorden. 

Beleef jouw Audi RS

Nog voor je iets bestelt of beslist kun je jouw Audi RS tot leven laten komen in onze Customer Private Lounge. Stel samen met één van onze verkoopadviseurs jouw Audi helemaal samen naar jouw wensen en bekijk hem op het grote scherm. 

Zo zie je het resultaat van jouw wensen en kun je meteen aanpassingen doen als je dat wil. Tevreden? Dan kun je je Audi thuis nog eens rustig bekijken op je eigen computer.