Wereldprimeur: de nieuwe Škoda Superb

nieuws

03 november 2023

De nieuwe Škoda Superb is onthuld. Dit model van de vierde generatie biedt een opgefrist design, ruimer interieur met duurzame materialen, en is voor het eerst verkrijgbaar met mild-hybridetechnologie. De Superb Combi is ook verkijgbaar als plug-in hybridemodel met een elektrische actieradius van meer dan 100 kilometer.

De nieuwe Superb, beschikbaar als Hatchback en Combi, heeft ruimere afmetingen voor meer comfort en bagageruimte, en introduceert geavanceerde rijassistentiesystemen voor een veiligere rijervaring. De lancering is gepland voor het voorjaar van 2024. Voor meer details, houd onze website in de gaten of laat je gegevens achter via onderstaand interesse-formulier!

De vernieuwde Superb Combi

De vernieuwde Superb Hatchback

Een vernieuwd interieur

Interesse in de vernieuwde Superb?

De vernieuwde Superb komt naar verwachting in het voorjaar van 2024 in de showroom. Wil je op de hoogte blijven van dit model? Laat dan je gegevens achter en we vertellen je graag meer.

Škoda nieuws

Zodat we alle aandacht en tijd hebben voor de nieuwe generatie monteurs.

03 april 2024

skoda kodiaq

Op vrijdag 12 april & zaterdag 13 april 2024 zie je de nieuwe Škoda Kodiaq exclusief bij Van den Brug. Lees verder voor meer informatie.

15 maart 2024

skoda superb

Op donderdag 21 maart 2024 zie je de nieuwe Škoda Superb exclusief bij Van den Brug. Lees verder voor meer informatie.