Wereldprimeur: de nieuwe Škoda Superb

nieuws

03 november 2023

De nieuwe Škoda Superb is onthuld. Dit model van de vierde generatie biedt een opgefrist design, ruimer interieur met duurzame materialen, en is voor het eerst verkrijgbaar met mild-hybridetechnologie. De Superb Combi is ook verkijgbaar als plug-in hybridemodel met een elektrische actieradius van meer dan 100 kilometer.

De nieuwe Superb, beschikbaar als Hatchback en Combi, heeft ruimere afmetingen voor meer comfort en bagageruimte, en introduceert geavanceerde rijassistentiesystemen voor een veiligere rijervaring. De lancering is gepland voor het voorjaar van 2024. Voor meer details, houd onze website in de gaten of laat je gegevens achter via onderstaand interesse-formulier!

De vernieuwde Superb Combi

De vernieuwde Superb Hatchback

Een vernieuwd interieur

Interesse in de vernieuwde Superb?

De vernieuwde Superb komt naar verwachting in het voorjaar van 2024 in de showroom. Wil je op de hoogte blijven van dit model? Laat dan je gegevens achter en we vertellen je graag meer.

Škoda nieuws

08 juli 2024

skoda elroq

In 2024 komt het eerste nieuwe elektrische model uit de reeks van zes op de markt: de ‘Compact’. Dit model krijgt de naam Elroq. De introductie van de Škoda Elroq markeert het begin van Škoda’s nieuwe offensief van volledig elektrische auto’s.

Op donderdag 13 juni trapten we onze Škoda proefrit 3-daagse op een feestelijke manier af in onze Škoda showroom in Heerenveen.

Zodat we alle aandacht en tijd hebben voor de nieuwe generatie monteurs.