Verzeker je auto bij Van den Brug

Voordat je nieuwe aanwinst de weg op mag moet je deze verzekeren. En of je nu een gloednieuwe auto hebt gekocht of een occasion met al wat kilometers op de teller, dit wil je goed voor elkaar hebben.

Van den Brug biedt passende verzekeringen aan voor jouw nieuwe (gebruikte) auto. Voor ieder merk hebben we een aansluitende verzekering. 

Bekijk de mogelijkheden van de verzekeringen per merk. 

De voordelen op een rij

Eén, drie of vijf jaar nieuwwaarde garantie

Ook prijsverhogingen zijn gedekt. Wordt jouw Volkswagen, Audi, SEAT of Škoda gestolen of ‘total loss’ verklaard en is dezelfde Volkswagen duurder geworden in de tijd dat je ermee rijdt, dan kost je dat niets. Je krijgt namelijk een vergelijkbare Volkswagen, met dezelfde opties terug.

Standaard 3 jaar aanschafwaarde garantie als je een occasion bij ons aanschaft

Je hebt 3 jaar lang de garantie dat je het bedrag dat je voor jouw auto betaald hebt, vergoed krijgt bij diefstal of total loss. Deze garantie geldt ook als de occasion door ons is geïmporteerd. Je kunt van dat bedrag een andere Volkswagen occasion naar keuze kopen, of één van onze andere merken. 

Vervangend vervoer is inbegrepen.

Tijdens de gehele duur van de reparatie en bij diefstal, maximaal 30 dagen, staat er een vervangende
auto voor je klaar.

Geen eigen risico als je jouw Volkswagen, Audi, SEAT of Škoda bij ons laat repareren.

Ook niet bij ruitvervanging. Wij werken met vakkundige Volkswagen, Audi, SEAT & Škoda specialisten, 100% originele onderdelen en zorgen ervoor dat je geen waarde verliest op jouw auto als je deze weer inruilt.

Eén aanspreekpunt voor alles dat met jouw Volkswagen, Audi, SEAT of Škoda te maken heeft.

Wij sleutelen eerst aan je humeur en beginnen dan aan de auto. Ook zorgen we voor vervangend vervoer zodat je mobiel blijft. Als alles weer perfect voor elkaar is, kom je jouw auto weer bij ons omruilen.

Accessoires zijn bij schade tot € 3.500,- gratis meeverzekerd.

Denk bijvoorbeeld aan de trekhaak, ISOFIX stoeltje of laadkabel etc.

Optioneel: de bonusgarantie.

Je kunt maximaal één schade per verzekeringsjaar claimen met behoud van dezelfde korting. Dit heeft wel invloed op je schadevrije jaren, maar je gaat dan niet meer premie betalen.

Optioneel: breid de verzekering uit.

Jouw autoverzekering is eenvoudig uit te breiden met een OIV (Ongevallen inzittenden verzekering), SVI (Schadeverzekering inzittenden) en een Rechtsbijstandverzekering

Wij helpen met de overstap

Overstappen met je autoverzekering hoeft echt niet ingewikkeld te zijn. Zeker niet met onze handige opzegservice. Als je gebruikmaakt van onze opzegservice dan zeggen wij jouw huidige verzekering(en) voor je op. Maak je geen gebruik van de opzegservice? Dan moet je zelf je huidige verzekering(en) opzeggen. Houd hierbij rekening met een eventuele opzegtermijn

Bekijk alle mogelijheden

Voor ieder merk bieden we bij Van den Brug een passende verzekering. Bekijk hier de mogelijkheden per merk. 

Vandenbrug 17

Op zoek naar een nieuwe auto? Bekijk ons aanbod