Start voorverkoop van de nieuwe Volkswagen Tiguan & Passat

nieuws

20 december 2023

De Passat, een icoon in de autowereld, viert zijn 50ste verjaardag en is herboren als een altijd geëlektrificeerde stationwagen. Deze veelzijdige auto biedt nu nog meer bagageruimte en premium comfort, waarmee hij zijn voorgangers overtreft. De Passat is nu te bestellen!

Daarnaast is de populaire Tiguan vernieuwd en omgevormd tot een sterke, stoere hybride SUV. Deze SUV combineert ruimte met premium comfort en is ontworpen om het rijden makkelijker en aangenamer te maken. Net als de Passat, is de Tiguan nu beschikbaar voor bestelling.

Medio maart 2024 zullen beide modellen van de band rollen. 

Wil je meer weten over een van de modellen? Klik hieronder op jouw favoriet en ga naar de modelpagina voor meer informatie.

Audi nieuws

Voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto rijden is populairder dan ooit. Maar wat zijn de meest populaire private lease modellen? We vertellen het je graag!

De nieuwe Audi Q4 heeft meer vermogen, een grotere actieradius tot 547 km, en snellere laadtijden en een kenmerkend nieuw geluid. Lees meer!

De eerste beelden van het interieur van de Audi Q6 e-tron bekend. De nieuwe Audi Q6 e-tron wordt dit jaar nog op de markt gebracht! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!