Start voorverkoop van de nieuwe Volkswagen Tiguan & Passat

nieuws

20 december 2023

De Passat, een icoon in de autowereld, viert zijn 50ste verjaardag en is herboren als een altijd geëlektrificeerde stationwagen. Deze veelzijdige auto biedt nu nog meer bagageruimte en premium comfort, waarmee hij zijn voorgangers overtreft. De Passat is nu te bestellen!

Daarnaast is de populaire Tiguan vernieuwd en omgevormd tot een sterke, stoere hybride SUV. Deze SUV combineert ruimte met premium comfort en is ontworpen om het rijden makkelijker en aangenamer te maken. Net als de Passat, is de Tiguan nu beschikbaar voor bestelling.

Medio maart 2024 zullen beide modellen van de band rollen. 

Wil je meer weten over een van de modellen? Klik hieronder op jouw favoriet en ga naar de modelpagina voor meer informatie.

Audi nieuws

Audi heeft de Q7 en Q8 TFSI e quattro modellen een uitgebreide update gegeven met verbeterde batterijtechnologie en efficiëntere rijmodi voor een verhoogd elektrisch bereik en dynamischer rijgedrag.

Zodat we alle aandacht en tijd hebben voor de nieuwe generatie monteurs.

Audi heeft de sluier opgelicht van de langverwachte Q6 e-tron, het nieuwste lid van zijn groeiende elektrische modellenreeks. Lees alles over het nieuwste model van Audi!