De Volkswagen Passat Variant ontdek je bij Van den Brug

De vernieuwde Passat, nu als hybride

De Volkswagen Passat Variant. Al 50 jaar is dit één van de meest succesvolle en iconische Volkswagen-modellen.

Een vernieuwd design, premium comfort en nóg meer bagageruimte dan zijn voorgangers. De nieuwe Passat is voortaan standaard uitgevoerd als plug-in hybrid en daarmee veelzijdiger dan ooit. 

Ook deze keer kun je niet om de Volkswagen Passat Variant heen. Je rijdt de Volkswagen Passat Variant vanaf €48.490. Meer weten? Neem gerust contact met ons op of kom langs bij aan van onze vestigingen in Friesland.

DB2023AU00911 (1)

Slim rijden met de Passat Variant

De nieuwe Passat Variant is uitgerust met nóg veel meer slimme features. Zo blijf je met Lane Assist altijd binnen de wegmarkeringen en rijd je met Travel Assist altijd in het midden van de rijbaan én op gepaste afstand van je voorganger. Daarmee is gedeeltelijk autonoom rijden mogelijk tot snelheden van 210 kilometer per uur. Met Digital Key open je de de deuren van je Passat met je telefoon, ideaal als je wel eens je sleutels kwijt bent, en dankzij Natural Voice Control kun je altijd je handen aan het stuur en je focus op de weg houden. Naast Adaptive Cruise Control is de nieuwe Passat ook uitgerust met Predictive Cruise Control. Hiermee houdt je niet alleen automatisch afstand tot je voorganger, maar remt je auto ook automatisch af voor bochten, rotondes en de bebouwde kom.

Beschikbare Passat modellen

De Volkswagen Passat bij Van den Brug

Dé Volkswagen-dealer in Friesland. Met vestigingen in Friesland altijd in de buurt om de nieuwste modellen te bekijken. Natuurlijk hebben we ook een aantrekkelijk aanbod occasions dat regelmatig wordt aangevuld.

De Passat vind je in onze showrooms! Zoek je nog meer ruimte en luxe? Bekijk dan de Volkswagen Arteon.

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé Volkswagen dealer van Friesland
  • Jouw Passat gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Bijna 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland