Volkswagen komt met nieuwe uitvoeringen ID.4

nieuws

25 maart 2021

Volkswagen kondigde onlangs aan twee nieuwe uitvoeringen van de ID.4 te intrduceren, de Style en de City. Daarmee brengt Volkswagen het aantal uitvoeringen van de ID.4 op 9.

De Style en de City worden uitgevoerd met 52 kWh accupakket. 

ID.4 City

De ID.4 City is zeer aantrekkelijk geprijsd vanaf € 40.690. En dankzij de 18 inch lichtmetalen velgen ‘Falun’ is het een SUV waar je mee voor de dag kunt komen.

Andere highlights zijn het Comfort Pakket (automatische airconditioning (2-zones) en verwarming van stuur, voorstoelen en voorruit) en het Discover Pro-infotainmentsysteem als onderdeel van het standaard Multimedia Pakket voor maximale connectiviteit.

Volkswagenid.428 (Large)
Web Ready JPG Volkswagen ID.4 66

De ID.4 Style

De ID.4 Style wordt standaard geleverd met meer luxe. Dat betekent dat deze wordt voorzien van het Comfort Pakket Plus, met automatische airco (3 zones) en een variabele laadvloer.

Daarnaast krijgt de Style standaard het Style Interieur pakket met ArtVelours bekleding, interieurverlichting en Play & Pauze-pedalen.

Alsof dat niet voldoende is wordt het exterieur voorzien van accenten als LED Matrix-verlichting, LED achterlichten met 3D animatie en donker getinte ruiten achter. 

Bij elkaar opgeteld voldoende om de naam "Style" eer aan te doen. En dat voor een vanafprijs van € 44.990.

Kiezen uit aandrijving

Zoals gezegd worden de City en de Style geleverd met een 52 kWh accupakket. Je kan daarmee kiezen voor een motorvermogen van 109 kW/148 pk of 125 kW/170 pk. Uiteindelijk is een bereik haalbaar van 344 kilometer conform de WLTP-norm. Dat kan afwijken door bijvoorbeeld rijgedrag of de weersomstandigheden.

Wil je meer weten over de ID.4 of zoek je een andere uitvoering. Ga dan naar onze pagina over de ID.4.

Meer informatie over de ID.4