De nieuwe Volkswagen Tiguan Allspace staat in Drachten

nieuws

27 oktober 2021

De nieuwe Volkswagen Tiguan Allspace is binnen! Deze ruime alleskunner staat nu, inclusief R-Line pakket, in de Volkswagen-showroom van Van den Brug Drachten. Met 20 cm extra lengte biedt de Tiguan meer beenruimte en een ruimere kofferbak dan de reguliere Tiguan. Je kunt de Allspace zelfs voorzien van een derde zitrij waarmee deze grootste Tiguan tot maximaal 7 zitplaatsen heeft.

Wil jij weten of de Tiguan Allspace z'n praatjes waarmaakt? Kom dan langs op onze vestiging in Drachten en probeer hem uit!

Wat is er nieuw aan de Tiguan Allspace 2021?

De Tiguan Allspace is anno 2021 flink onder handen genomen. Zo heeft de grootste SUV van Volkswagen een compleet vernieuwde voorkant met een verhoogde motorkap, LED-koplampen en een nieuwe grille. Dit geeft hem een frisse, eigentijdse look waarmee de Tiguan weer een paar jaar vooruit kan.

> Meebewegende en automatisch dimmende verlichting
De standaard LED-lampen kunnen ook worden voorzien van de optionele IQ.Light LED Matrix-koplampen. Deze bewegen met het stuur mee en zorgen dat je, als je met grootlicht rijdt, je tegenliggers nooit verblindt. 

> Slimme hulpjes, zoals Trailer Assist
Daarnaast is de Tiguan Allspace voorzien van een nieuwe digitale cockpit en de nieuwste infotainmentsystemen. En over inparkeren hoef je je ook geen zorgen te maken, zelfs niet wanneer je een caravan of aanhanger trekt. Volkswagen's Trailer Assist helpt je om de auto in een beweging te parkeren.

Benieuwd naar alle andere snufjes in de Tiguan? Onze medewerkers nemen het graag met je door.

Nieuwe Tiguan Allspace Bij Volkswagen Vandenbrug

Meer weten over deze vernieuwde Allspace?

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op