Schadenet Van den Brug

Snel weer de weg op na schade, wie wil dat niet? Of het nou gaat om vervangend vervoer of snel en netjes herstellen van schade, Schadenet Van den Brug staat voor je klaar! Onze ervaren medewerkers herstellen alle soorten schade. 

Je kan Schadenet Van den Brug vinden in Heerenveen en Drachten. Inleveren van de auto kan ook bij onze Van den Brug-vestigingen in Sneek, Buitenpost en Franeker. 

Actuele vacatures bij Schadenet Van den Brug:

Twee fulltime collega's gezocht bij onze schadeherstelbedrijven in zowel Drachten als Heerenveen. Bij welke vestiging werk jij straks als 1e of allround autoschadehersteller?

Onderdeel Van den Brug Groep

De Van den Brug groep is een Fries familiebedrijf dat is opgericht in 1923 en bestaat naast Schadenet Van den Brug uit de autobedrijven van Van den Brug en leasemaatschappij Friesland Lease, waaronder ook Leasefiets valt.

Van aankoop en (private) lease tot onderhoud en schadeherstel; als Van den Brug Groep zijn we er altijd voor jou en je auto. Dag en nacht, want ook wanneer je onverhoopt met pech stil komt te staan of je auto schade heeft opgelopen, zijn wij er om je weer op weg te helpen. 

Schadenet Heerenveen11950 (Large)

Geen schade, wel onderhoud nodig? Plan je afspraak