Maak kennis met de vernieuwde Škoda Octavia

nieuws

14 februari 2024

Maak kennis met de vernieuwde Škoda Octavia. Met ruim 7 miljoen verkochte exemplaren is de Octavia een van de iconen binnen de Škoda-range. Je kunt een verder aangescherpt uiterlijk verwachten, een nieuw infotainmentsysteem met ChatGPT en een nieuw interieur met innovatieve materialen.

We hebben hieronder de eerste beelden van de nieuwe Škoda Octavia voor je verzameld. Naar verwachting is de nieuwe Octavia in het tweede kwartaal van dit jaar te bestellen. Wil je op de hoogte blijven? Vul dan het formulier hieronder en en we houden je graag op de hoogte!

De vernieuwde Octavia Combi

De vernieuwde Octavia Hatchback

Een vernieuwd interieur

Interesse in de vernieuwde Octavia?

De vernieuwde Octavia is naar verwachting te bestellen vanaf het tweede kwartaal van dit jaar. Wil je op de hoogte blijven van dit model? Laat dan je gegevens achter en we vertellen je graag meer.

Škoda nieuws

08 juli 2024

skoda elroq

In 2024 komt het eerste nieuwe elektrische model uit de reeks van zes op de markt: de ‘Compact’. Dit model krijgt de naam Elroq. De introductie van de Škoda Elroq markeert het begin van Škoda’s nieuwe offensief van volledig elektrische auto’s.

Op donderdag 13 juni trapten we onze Škoda proefrit 3-daagse op een feestelijke manier af in onze Škoda showroom in Heerenveen.

Zodat we alle aandacht en tijd hebben voor de nieuwe generatie monteurs.