Eilandservice van Van den Brug

Eilandservice Terschelling en Vlieland

Woon of verblijf je op Terschelling of Vlieland en heeft jouw Volkswagen onderhoud nodig, dan profiteer je bij Van den Brug in Franeker van speciale eilandservice. Zo zorg je ervoor dat jouw Volkswagen door een dealer onderhouden wordt tegen een scherpe prijs. Inclusief twee jaar garantie en mobiliteitsservice. 

Service voor eilanders

Auto op Vlieland of Terschelling? Zet deze onbemand op de veerboot
Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw auto of bedrijfsbus in Harlingen van de boot wordt gehaald voor onderhoud en naderhand hier terug wordt gebracht. Zodat je jouw Volkswagen (onbemand) op het eiland weer van de boot kunt halen.

Auto in de stalling te Harlingen?
Dan halen/brengen we zelf jouw Volkswagen (bedrijfswagen) daar, uiteraard in overleg met jou en de park(eer)beheerder aldaar.

Vervangend vervoer tijdens onderhoud en reparatie
Wil je toch liever zelf de auto bij ons voor onderhoud en reparatie brengen of heb je je auto elke werkdag nodig? Dan kunt u gebruik maken van onze (reguliere) vervangend vervoer-opties, zoals een leenfiets of huurauto.

Vertel ons wat jouw mobiliteitswensen zijn, dan regelen wij dit voor je.

Eilandservice Maps (1)

Onderhoud tijdens je eilandbezoek

Een vakantie of verblijf op de waddeneilanden Terschelling of Vlieland begint bij de veerboot in de haven van Harlingen. Omdat de kans groot is dat je auto op het 'vaste land' blijft voor lang parkeren, kun je als vakantieganger ook gebruik maken van onze eilandservice.

Door auto-onderhoud aan jouw Volkswagen of VW Bedrijfswagen bij Van den Brug plaats te laten vinden terwijl je op Terschelling of Vlieland verblijft, combineer je slim het noodzakelijke met het aangename. Èn bespaar je bovendien de kosten van lang parkeren in de haven van Harlingen, want in combinatie met onderhoud is parkeren bij ons helemaal gratis ongeacht uw verblijfsduur op Terschelling of Vlieland.

Uiteraard brengen we je naar vanuit Franeker naar de haven (15 min rijden) en halen we je op de afgesproken tijden van de veerboot. Zo kun je ongestoord genieten van je vakantie en is je Volkswagen in optimale conditie op je terugreis. 

Eilandservice; hoe het werkt

Maak een werkplaatsafspraak
Neem contact op met Van den Brug in Franeker of plan je afspraak zelf in de werkplaatsplanner.

Auto brengen/ shuttleservice Franeker-veerboot Harlingen
Op de dag van de overtocht laat je je auto achter bij Van den Brug in Franeker. Wij zorgen ervoor dat jij (en je bagage) naar de haven in Harlingen worden gebracht. Zo stap je ontspannen op de boot naar Terschelling of Vlieland. NB Zie ook "Service voor eilanders" hierboven.

Auto-onderhoud tijdens jouw verblijf op het eiland
Terwijl jij geniet van je vakantie of juist thuis bent/werkt, werken onze deskundige Volkswagen-servicemonteurs aan jouw auto. Zij zorgen dat het onderhoud vakkundig uitgevoerd wordt. Mocht blijken dat er meer kosten ontstaan, dan nemen we contact met je op. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Uit de boot, in een tiptop Volkswagen (bedrijfswagen)
Bij aankomst op de vaste wal zorgen wij dat jouw Volkswagen weer helemaal klaar is voor gebruik.