Eilandservice Terschelling en Vlieland

Beter geregeld, beter onderhoud

Woon of verblijf/recreëer je op Terschelling of Vlieland en heeft jouw Volkswagen onderhoud nodig? Maak dan gebruik van de speciale eiland-service die Volkswagen-dealer Van den Brug in Franeker biedt. Waarbij we je auto desgewenst van de boot halen en brengen.

Zo zorg je ervoor dat jouw Volkswagen door de officiële dealer onderhouden wordt tegen een scherpe prijs. Inclusief vier jaar garantie en mobiliteitsservice (pechhulp) in vrijwel heel Europa. 

Je Volkswagen voor onderhoud vanaf Terschelling of Vlieland

> Auto op Vlieland of Terschelling? Zet deze onbemand op de veerboot
Wij halen jouw auto of bedrijfsbus in Harlingen van de boot en zorgen dat deze na onderhoud/reparatie, weer terug gebracht wordt. Zodat je jouw Volkswagen (onbemand) op het eiland weer van de boot kunt halen.

> Auto in de stalling te Harlingen?
Dan halen/brengen we zelf jouw Volkswagen (bedrijfswagen) daar, uiteraard in overleg met jou en de park(eer)beheerder aldaar.

> Zelf brengen of combineren met een bezoekje aan wal? 
Dan kun je natuurlijk gebruik maken van onze (reguliere) vervangend vervoer-opties, zoals een leenfiets, vervangende auto of wachten in onze klantruimte met o.a. WiFi en koffie/thee.

Eilandservice Maps (1)

Plan meteen een afspraak met eilanderservice

Online afspraak maken binnen 2 minuten

Gratis parkeren tijdens vakantie op Terschelling of Vlieland?

Een vakantie of verblijf op de waddeneilanden Terschelling of Vlieland begint al in de haven van Harlingen zodra je de boot op stapt. Omdat de kans groot is dat je Volkswagen op het 'vaste land' blijft voor lang parkeren, kun je als vakantieganger natuurlijk ook gebruik maken van onze eilandservice voor Volkswagen onderhoud.

Door auto-onderhoud aan jouw Volkswagen of VW Bedrijfswagen bij Van den Brug plaats te laten vinden terwijl je op Terschelling of Vlieland verblijft, combineer je slim het noodzakelijke met het aangename. Èn bespaar je bovendien de kosten van lang parkeren in de haven van Harlingen, want in combinatie met onderhoud van je Volkswagen kun je gratis parkeren bij ons ongeacht de verblijfsduur op Terschelling of Vlieland.

Uiteraard brengen we je vanuit Franeker naar de veerhaven in Harlingen (15 min rijden) en halen we je op de afgesproken tijden van de veerboot. Zo kun je ongestoord genieten van je vakantie en is je Volkswagen in optimale conditie op je terugreis. 

Eilandservice; hoe het werkt

1. Maak een afspraak voor onderhoud
Neem contact op met Van den Brug in Franeker of plan je afspraak zelf in de online werkplaatsplanner.

2. Auto brengen/ shuttleservice Franeker-veerboot Harlingen
Op de dag van de overtocht laat je je auto achter bij Van den Brug in Franeker. Wij zorgen ervoor dat jij (en je bagage) naar de haven in Harlingen worden gebracht. Zo stap je ontspannen op de boot naar Terschelling of Vlieland. NB Zie ook "Service voor eilanders" hierboven.

3. Auto-onderhoud tijdens jouw verblijf op het eiland
Terwijl jij geniet van je vakantie of juist thuis bent/werkt, werken onze deskundige Volkswagen-servicemonteurs aan jouw auto. Zij zorgen dat het onderhoud vakkundig uitgevoerd wordt. Mocht blijken dat er meer kosten ontstaan, dan nemen we contact met je op. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

4. Uit de boot, in een tiptop Volkswagen (bedrijfswagen)
Bij aankomst op de vaste wal zorgen wij dat jouw Volkswagen weer helemaal klaar is voor gebruik.  

Plan online meteen onderhoud