S tronic zonder meerprijs; tijdelijk automaat cadeau op nieuwe Q3 35 TFSI

nieuws

04 juli 2023

Bezig met de aanschaf van Q3 of Q3 Sportback? Lees dan zeker verder. Tot en met 30 september 2023 profiteer je namelijk niet alleen van een aangename inruilpremie voor je huidige auto, maar krijg je ook een S tronic automaat zonder meerprijs als je kiest voor een Q3 35 TFSI (alle uitvoeringen).

 

Deze aanbieding is geldig op een nieuwe Audi Q3 of Q3 Sportback 35 TFSI uit voorraad, maar ook wanneer je deze nieuw bestelt. Het prijsvoordeel/ korting t.w.v. €3.250 zit al verwerkt in de getoonde verkoopprijs.

Profiteer nu van extra inruilpremie

Schaf je nu een nieuwe Audi Q3 aan, dan profiteer je van extra inruilpremie op je oude auto van maar liefst € 1.500. Lekker toch?

Laat deze kans niet liggen en pak die inruilpremie voor het te laat is.


Inruilpremie geldig tot en met 30 september 2024.

1812 Audi Q3 Zijkant (1) (Large)

Op dit moment hebben we geen auto van dit type op voorraad.

Onze voorraad wordt regelmatig vernieuwd. Houd daarom deze pagina in de gaten. Wil je een nieuwe auto samenstellen of ben je op zoek naar een specifiek model? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder in jouw zoektocht naar je volgende auto. 

Audi Excellent Dealer 2023

Audi Excellent Dealer 2023

Van den Brug is door Audi Nederland uitgeroepen tot een van de beste Audi-dealer in het land. Hierbij zijn we getoetst op criteria zoals klanttevredenheid, kwaliteit van service, marketing- en verkoopprestaties.

Bij Van den Brug zijn we ontzettend trots op deze prestatie, maar zijn we er ook van overtuigd dat we beter kunnen door oog te hebben en houden voor de wensen van onze klanten. 

Zie je dingen die beter kunnen of heb je tips? Laat het ons zeker weten.