Van A naar Peter gaat voor Custom made

nieuws

16 maart 2023

Op 1 maart leverden wij bij het bedrijf van A naar Peter 2 maal de volledig elektrische Volkswagen ID. Buzz af. Omdat van A naar Peter een bedrijf is dat catering verzorgt in de breedste zin van het woord zijn er een aantal eisen geweest waar de auto zeker aan moest voldoen. Er is gekozen voor een Volkswagen ID. Buzz om het wagenpark te verduurzamen. 

De ID. Buzz is bij ons in een witte kleur aangekomen. Om deze in de huisstijl van de klant te krijgen is de auto oranje gespoten. Zeg nou zelf: vrolijker kan het niet! Ook is er bestickering met het logo aangebracht voor herkenbaarheid. 
Omdat van A naar Peter op iedere plaats en tijd eten moet kunnen verzorgen is zien en gezien worden belangrijk. Daarom is er gekozen om een zwaailamp op het dak te bevestigen. 

Nadat de Volkswagen ID. Buzz is ingezet door van A naar Peter moet deze natuurlijk brandschoon worden gemaakt voor de volgende catering opdracht. Daarom is de laadruimte bekleed met een waterafstotende bekleding. Op deze manier is de auto makkelijk en snel schoon te maken. 

 

De ID. Buzz Cargo: de eerste bedrijfswagen in de elektrische ID. reeks

Met ons sparren over mobiliteitsoplossingen voor jouw bedrijf?

Op 24 januari 2023 heeft Robert Jan van de Berg, directeur van Volkswagen Bedrijfswagens, de ‘Dealer van het Jaar 2023’ award uitgereikt tijdens een speciale bijeenkomst in MOVE Amsterdam. Van den Brug heeft de Volkswagen Bedrijfswagens ‘Dealer van het Jaar 2023’ award gewonnen. Lees het hele nieuwsbericht hier!

In samenwerking met Friesland Lease en Bourguignon mochten wij gisteren de eerste 5 exemplaren van de Volkswagen ID. Buzz afleveren. Langzamerhand zal dit verder uitgebreid worden tot maar liefst 29 van deze prachtige bussen. Bekijk hier alle details van de custom made ID. Buzz voor de Provincie Friesland.

Honderd jaar oud worden is een prestatie op zich. Maar in je honderdste levensjaar ook nog diverse prijzen pakken, is toch met recht bijzonder te noemen. Autobedrijf Van den Brug geeft haar 100-jarig jubileum extra glans met maar liefst drie Dealer van het Jaar-titels. Eigenaar Hans van den Brug blijft bescheiden. Lees hier verder...