Van den Brug: Škoda-dealer van het Jaar 2023

nieuws

08 februari 2023

Het regent prijzen bij Van den Brug! Na onze recente erkenningen als SEAT Sales Dealer van het Jaar 2023, Volkswagen Bedrijfswagens Dealer van het Jaar 2023 én Audi Excellent Dealer 2023, mogen wij ons nu ook de beste Škoda-dealer van Nederland noemen. En dat in 2023, het jaar waarin we ook ons 100-jarig bestaan vieren. Deze timing geeft deze titels extra glans!

Om dealers te stimuleren én te motiveren om alles uit de kast te halen voor klanten, reikt Škoda jaarlijks de Dealer van het Jaar-awards uit. Dit gebeurt op basis van diverse criteria. Een goede verkoopprestatie alleen is niet genoeg om nummer 1 te worden, er wordt nadrukkelijk gekeken naar de tevredenheid van klanten en of ze graag terugkomen voor service in de werkplaats. Alleen als het hele team staat als een huis kan een Skoda-dealerbedrijf Dealer van het Jaar worden. De afgelopen twaalf maanden beoordeelde Škoda de dealerorganisaties op al deze elementen. 

Service Adviseurs Heerenveen SEAT En Skoda

Trots op deze prestatie

Škoda Nederland over de winnaar van de Dealer van het Jaar-award: "Van den Brug scoorde overtuigend op alle punten en liet daarmee een buitengewoon klantvriendelijke instelling en aanpak zien. Daarom mag het jubilerende bedrijf zich in 2023 de beste Škoda-dealer van Nederland noemen. Met de titel zet de Friese dealer een sterke reeks voort: bij de edities van 2022 en 2021 was Van den Brug goed voor de tweede plaats."

Ype Boelens, manager van SEAT & Škoda bij Van den Brug, is trots op deze prestatie. Ype vertelt: "Ik ben supertrots dat we binnen Van den Brug belangrijke kernwaarden als sociale veiligheid, respect voor collega's en klanten, werkplezier, teamspirit en het continu willen werken aan kwaliteitsverbetering zo kunnen en mogen omarmen. Dankzij de klantwaardering die wij daarvoor terugkrijgen voelen wij ons hier maximaal in gesteund."