Werkplaats­afspraak
Vestigingen
Inloggen
Banden­webshop
Menu

Van den Brug Zakelijk

Maak kennis met Van den Brug zakelijk, partners in mobiliteitsgemak

Vandaag de dag gaat zakelijke mobiliteit verder dan de keuze voor één passende oplossing. Ook zijn de trends van ‘bezit naar gebruik’ en van ‘voertuigen naar mobiliteit’ zichtbaar in het dagelijks leven. Wij zijn voor u als ondernemer aanspreekpunt en sparringpartner wanneer het gaat om mobiliteit. Onze droom? Mobiliteit zonder grenzen. Samen mobiliteit creëren, vanuit gemak.

divider2
voordelen voor uw onderneming

De voordelen voor uw onderneming

uw vaste aanspreekpunt

Uw vaste aanspreekpunt met onafhankelijke adviezen

Een vast aanspreekpunt voor uw vraagstukken over onderhoud, schadeherstel, kopen, leasen, huren, verzekeren en financieren. Als partners in mobiliteitsgemak zorgen wij, Erik & Theo, dat het geregeld wordt. Zonder gedoe! 

Zoekt u een advies bij het opstellen van een wagenparkregeling? Of heeft u de wens het huidige wagenpark nog efficiënter in te richten voor het inzetten van flexibele mobiliteit? Ontdek de innovatieve oplossingen en ontvang een onafhankelijk advies van ons. Wij komen graag bij u langs!

Onze oplossingen en diensten

producten-en-diensten-van-den-brug-zakelijk
divider2
huidig beleid past niet meer

Het is tijd voor nieuwe mobiliteit

Om goed in te spelen op de komende veranderingen in verstedelijking en verkeer, is het nodig om onze manier van denken over mobiliteit te veranderen. Het huidige beleid past niet meer. Het is daarom tijd voor nieuwe mobiliteit en slimme oplossingen die hierbij helpen. Wij komen graag bij u langs. 

Kiezen voor mobiliteit zoals u dat kent

Of kiest u voor het juiste advies en antwoord op mobiliteitsvraagstukken zoals u ze kent? Dit zijn vragen over onderhoud, schadeherstel, kopen, leasen, huren, verzekeren of financieren. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden van uw onderneming.

Kies voor een inspiratiesessie

Bent u overtuigd dat het huidige beleid niet meer past maar heeft u nog niet direct de vervolgstap bepaald? Wij geven inspiratiesessies bij u op locatie waarmee we uw onderneming op weg helpen. Informeer vrijblijvend.

divider2

De Van den Brug groep

De Van den Brug groep
divider2

Neem contact op

Erik visual-vdb-zakelijk
Theo visual-vdb-zakelijk
Vestigingen
Bezoek ons in Drachten