Van den Brug zakelijk, partners in mobiliteitsgemak

Vandaag de dag gaat zakelijke mobiliteit verder dan de keuze voor één passende oplossing. Ook zijn de trends van ‘bezit naar gebruik’ en van ‘voertuigen naar mobiliteit’ zichtbaar in het dagelijks leven. Wij zijn voor jouw als ondernemer aanspreekpunt en sparringpartner wanneer het gaat om mobiliteit. Onze droom? Mobiliteit zonder grenzen. Samen mobiliteit creëren, vanuit gemak.

Vast aanspreekpunt, onafhankelijk advies

Een vast aanspreekpunt voor je vraagstukken over onderhoud, schadeherstel, kopen, leasen, huren, verzekeren en financieren. Als partners in mobiliteitsgemak zorgen wij, Erik & Theo, dat het geregeld wordt. Zonder gedoe! 

Zoek je een advies bij het opstellen van een wagenparkregeling? Of heb je de wens het huidige wagenpark nog efficiënter in te richten voor het inzetten van flexibele mobiliteit? Ontdek de innovatieve oplossingen en ontvang een onafhankelijk advies van ons. Wij komen graag bij je langs!

Erik Theo Vdb Zakelijk2

Maak kennis met Theo Bosgra

Maak kennis met Erik Arendz

Het is tijd voor nieuwe mobiliteit

Om goed in te spelen op de komende veranderingen in verstedelijking en verkeer, is het nodig om onze manier van denken over mobiliteit te veranderen. Het huidige beleid past niet meer. Het is daarom tijd voor nieuwe mobiliteit en slimme oplossingen die hierbij helpen. Wij komen graag bij je langs.

Web Ready JPG ENQ NG 124( ) Enqmain Cat0920 (1)
Van Den Brug Zakelijk (1)

Kiezen voor mobiliteit zoals je dat kent

Of kies je voor het juiste advies en antwoord op mobiliteitsvraagstukken zoals jij ze kent? Dit zijn vragen over onderhoud, schadeherstel, kopen, leasen, huren, verzekeren of financieren. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden van uw onderneming.

Laat je inspireren

Ben jij overtuigd dat het huidige beleid niet meer past maar heb jij nog niet direct de vervolgstap bepaald? Wij geven inspiratiesessies bij jouw op locatie waarmee we je onderneming op weg helpen. Informeer vrijblijvend.

;