Van den Brug Zakelijk

Partners in mobiliteitsgemak

Vandaag de dag gaat zakelijke mobiliteit verder dan de keuze voor één passende oplossing of vervoersmiddel. Ook zijn de transities ‘van bezit naar gebruik’ en ‘van voertuigen naar mobiliteit’ steeds zichtbaar in het dagelijks leven.

Als Van den Brug Zakelijk zijn we voor jou als ondernemer aanspreekpunt en sparringpartner wanneer het gaat om mobiliteit. Onze droom? Mobiliteit zonder grenzen. Samen mobiliteit creëren, vanuit gemak.

Erik & Theo

Wil je Ons team zakelijk beter leren kennen? Lees de interviews van Theo en Erik

Ben je benieuwd wat Van den Brug Zakelijk voor jou en je onderneming kan betekenen? Neem direct contact met ons op!

Geen gedoe, wij regelen het voor je

Een vast aanspreekpunt voor je vraagstukken over onderhoud, schadeherstel, kopen, leasen, huren, verzekeren en financieren. Als partners in mobiliteitsgemak zorgen wij, Erik & Theo, dat het geregeld wordt. Zonder gedoe! 

Zoek je een advies bij het opstellen van een wagenparkregeling? Of wil je het huidige wagenpark nog efficiënter inrichten door in te inzetten van flexibele mobiliteit?
Wij komen graag bij je langs en nemen je mee op ontdekkingstocht langs innovatieve mobiliteitsoplossingen. Met alle plezier voorzien we je vrijblijvend van een onafhankelijk advies. Zodat je bedrijf ook qua mobiliteit klaar is voor de toekomst!

Van den Brug zakelijk, partners in mobiliteit, mobiliteitspartner

Direct contact met één van onze mobiliteitsadviseurs?

DSC00744

Theo Bosgra

DSC00827

Erik Arendz

Hoogste tijd voor een goed gesprek over nieuwe mobiliteit

Om goed in te spelen op veranderingen in het verkeer, zoals verstedelijking en elektrificatie van voertuigen, is het nodig om onze manier van denken over mobiliteit te veranderen. Het huidige beleid past niet meer. Het is daarom tijd voor nieuwe mobiliteit en slimme oplossingen die hierbij helpen. Wij komen graag bij je langs.

  

Foto Sessie Zakelijk Theo En Erik 1
Van den Brug zakelijk, partners in mobiliteit, mobiliteitspartner, wagenparkbeheer Friesland

  

Kiezen voor mobiliteit zoals je dat kent

Of kies je voor het juiste advies en antwoord op mobiliteitsvraagstukken zoals jij ze kent? Denk hierbij aan vragen over onderhoud, schadeherstel, kopen, leasen, huren, verzekeren of financieren. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden voor jouw onderneming.

Wat we zoal hebben gedaan | Recent nieuws

De BPM-vrijstelling voor ondernemers die een nieuwe bestelauto kopen verdwijnt per 1 januari 2025. Lees meer over het hoe, waarom en onze tips om hier toch nog zo lang mogelijk van te profiteren.

Op 1 maart leverden wij bij het bedrijf van A naar Peter 2 maal de volledig elektrische Volkswagen ID. Buzz af. Lees hier alle details over de costum made ID. Buzz van van A naar Peter!

In samenwerking met Friesland Lease en Bourguignon mochten wij gisteren 29 exemplaren van de Volkswagen ID. Buzz afleveren. 

Al jaar en dag hebben Van den Brug en Friesland Lease een goede samenwerking met Hamilton Bright. Hamilton Bright: het bedrijf dat bedrijven en retailers helpt om hun verkoopprestaties te verbeteren. Op vrijdag 17 februari mochten wij de Volkswagen ID. Buzz afleveren bij Hamilton Bright. 

Van den Brug uit Drachten heeft de Volkswagen Bedrijfswagens ‘Dealer van het Jaar 2023’ award gewonnen en mag zich een jaar lang de beste Volkswagen Bedrijfswagens-dealer van Nederland noemen. Lees hier alles over de prijs!

Nog voor de Volkswagen ID. Buzz in onze showroom staat, heeft hij de prestigieuze titel 'International Van of the Year 2023' veroverd. Tijdens de IAA in Hannover kreeg de ID. Buzz Cargo deze eretitel opgespeld door een internationale vakjury van 24 Europese journalisten.

Namens Van den Brug en Friesland Lease leverde Erik Arendz 3 mooie Volkswagen Caddy Cargo's af bij Faber Audiovisuals. Meer weten? Lees gauw verder.

In samenwerking met Friesland Lease leverden we maar liefst 40 ŠKODA OCTAVIA Combi’s en 16 Volkswagen ID.3’s af bij Hamilton Bright in Sneek. Een nieuwe mijlpaal in de jarenlange samenwerking. Lees meer.

Duurzaam groen om precies te zijn, want de accountmanagers binnen dit kleurrijke bedrijf van Royal Vriesco rijden vanaf nu in de volledig elektrische ŠKODA ENYAQ.

Met de levering van twee nieuwe Caddy Cargo's kiest Ferwerda voor VW Bedrijfswagens bij Van den Brug.

In de nieuwste editie van OF Magazine interviewt Ondernemend Friesland collega Theo Bosgra over de groene toekomst van mobiliteit.

Van den Brug heeft weer een aantal nieuwe Volkswagen Bedrijfswagens geleverd aan Regts B.V.

De succesvolle Caddy Cargo, binnenkort ook met 4MOTION en vernieuwde scheidingswanden. Natuurlijk verkrijgbaar bij Van den Brug

Al vele decennia een begrip in ondernemend Nederland. Zo staat de Caddy bekend.

De iconische Volkswagen Transporter is nu grondig vernieuwd.

Onze verkoopadviseur Wietse en accountmanager Theo stonden zaterdag 16 maart 2019 namens Van den Brug in de Finale van SEAT Top People Nederland.

Kom met ons in contact

en laat je inspireren

Ben jij overtuigd dat het huidige mobiliteitsbeleid niet meer past bij je bedrijf, maar kun je nog wel wat inspiratie en informatie gebruiken voor de nieuwe insteek? Informeer dan vrijblijvend naar onze inspiratiesessies.
Gewoon bij jou op locatie vertellen we dan over alle trends, ontwikkelingen en mogelijkheden rondom mobiliteit en vervoer, maar kijken we ook meteen hoe dit zou kunnen passen binnen jouw bedrijfsdoelen en organisatiestructuur.