De Volkswagen ID.5 is vanaf nu bestelbaar

nieuws

23 december 2021

In 2022 komt hij naar de showroom van Van den Brug, maar hij is nu alvast te bestellen. De Volkswagen ID.5. 

De ID.5 is de sportief ontworpen SUV Coupé van Volkswagen waarmee de elektrische ID Family wordt uitgebreid. Naast de ID.5 komt Volkswagen ook met de ID.Buzz in 2022 waarmee een sterke knipoog wordt gegeven richting het verleden.

Tijdens een preview heeft onze collega Sebastiaan al een rondje kunnen doen om de ID.5 GTX. In de video zie je wat hem is opgevallen.

Meer informatie over de ID.5

Volkswagen Id5 Gtx

Volkswagen ID.5 in het kort

Het sportieve design van de ID.5 is niet alleen een streling voor het oog, het is ook functioneel. Met de aflopende daklijn wordt de weerstand verlaagd wat de actieradius ten goede komt. Wat ook helpt is het snelladen tot max. 135kW. Daarmee laad je razendsnel weer de nodige kilometers bij terwijl je geniet van een kop koffie of een cappuccino. 

Is de ID.5 nog niet sportief genoeg naar jouw smaak, dan kun je ook kiezen voor de ID.5 GTX. Deze extra sportieve uitvoering krijgt aandrijving op de voor- en achteras wat zorgt voor vierwielaandrijving. Een nog sportiever rijgedrag is dan binnen handbereik. 

Ga je over tot de aanschaf van deze geweldige ID.5, dan is dat op veel vlakken gunstig voor het milieu. Zo rij je uitstootvrij en zijn de kosten per kilometer heel laag. Daarnaast wordt de Volkswagen ID.5 CO2-neutraal geproduceerd. Milieubewust en sportief rijden komen zo mooi samen in, laten we eerlijk zijn, een prachtige auto. 

Ik wil 'm

Ben je om en wil je de ID.5 bestellen? Neem dan contact op met Van den Brug.

Neem contact op met Van den Brug

Lees meer over de Volkswagen ID.5