Audi Van den Brug Drachten wint prijs beste service

nieuws

14 maart 2018

Taart en een verrassingsbezoek van Audi Nederland aan Van den Brug Drachten op vrijdag 16 maart 2018. De reden? Onze prestaties op het gebied van service en klanttevredenheid over heel 2017 zijn de hoogste van heel Nederland!

Monaco Incentive voor hoge klanttevredenheid

Met gepaste trots delen wij u mede dat Audi-dealer Van den Brug Drachten de Monaco Incentive heeft mogen ontvangen uit handen van Audi Nederland. Deze Monaco Incentive is door Audi Nederland (importeur Pon) in het leven geroepen om Audi-dealers extra te motiveren om maximaal te presteren op het gebied van klanttevredenheid en service. Met de toekenning van deze prijs behoort Audi Van den Brug tot de Top 5 Audi dealers van Nederland.

Deze prijs is een blijk van waardering van de importeur, maar nog meer van onze klanten. De Monaco Incentive wordt namelijk uitgereikt aan de Audi-dealers die het beste scoren op o.a. klanttevredenheid, service en kwaliteitstesten in de werkplaats. Op dit vlak scoorden we over 2017 zelfs de hoogste ogen en daarom mogen we ons de Audi-dealer met de beste service van Nederland noemen. 

Meer weten over de Monaco Incentive of onze service zelf ervaren?

Onze collega's staan voor u klaar, of het nu om aankoop of onderhoud van uw Audi gaat. Dus bent u benieuwd wat wij voor  elkaar kunnen betekenen? U bent van harte welkom in onze Audi-showroom aan de Lange West in Drachten! 

Liever eerst een vraag beantwoord per mail of telefoon? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.