SEAT Ateca de lesauto van het Jaar 2019

nieuws

08 oktober 2018

€1.000 korting bij aankoop Arona/Ateca-lesauto

Tijdens de zevende editie van de Nationale Rijschooldag heeft de rijschoolbranche de SEAT Ateca uitgeroepen tot Lesauto van het Jaar 2019.

Rijschoolhouders opgelet, want tijdelijk rij je wel heel voordelig in een nieuwe SEAT Ateca of Arona. Bij aankoop en inzet van een nieuwe SEAT SUV als lesauto, krijg je als rijschoolhouder tijdelijk namelijk €1.000 korting. Welke je dan weer kunt gebruiken voor de inbouw van dubbele bediening in de nieuwe SEAT Ateca of Arona.

Deze aanbieding is alleen geldig voor rijschoolhouders, die deze auto inzetten als lesauto EN waarbij de kentekenaanvraag plaats vindt voor 29 december 2018. 

Large JPG ATECA PA 022 (1)

Rijschoolhouders testen diverse modellen en ADAS-systemen tijdens Nationale Rijschooldag

Tijdens de Nationale Rijschooldag – opvolger van De Lesauto Testdag – konden rijschoolhouders en rijinstructeurs in Rosmalen uitgebreid kennismaken met bijna100 verschillende auto’s. Na het maken van een testrit konden zij een beoordelingsformulier invullen op verschillende onderdelen: het design, het bedieningsgemak, de binnenruimte en het zitcomfort, het stuurgedrag en het zicht rondom. Alles natuurlijk gericht op de geschiktheid van deze auto als lesauto.

De SEAT Ateca kreeg de hoogste beoordeling van de rijschoolbranche: een 8,95. De Volvo XC40 bereikte een tweede plek met een 8,56 en de Volkswagen Polo ging met de derde plaats naar huis met een 8,55.

De SEAT Ateca is verkrijgbaar vanaf 28.500* euro en leverbaar in vier uitrustingsniveaus: Reference, Style, FR en Xcellence.