Voorverkoop Volkswagen Multivan van start

nieuws

27 oktober 2021

Allemaal instappen!

Goed nieuws: de nieuwe Volkswagen Multivan is vanaf vandaag bestelbaar bij Van den Brug. De nieuwe generatie (Transporter) Multivan belooft net als zijn voorgangers een populaire familiewagen te worden, maar is ook inzetbaar als bedrijfswagen.

Voor het eerst is de Multivan een hybride bus, vandaar de toevoeging eHybrid. Dat betekent dat de elektro- en de benzinemotor gezamenlijk voor een vermogen van maar liefst 218pk zorgen. Hiermee profiteer je van het beste van beide werelden.

Een groot deel van je dagelijkse ritten kun je nu namelijk geruisloos en elektrisch afleggen. Eind december 2021 verwachten we de eerste Multivan in onze showrooms, maar hij is vanaf 5 november 2021 al bestelbaar.

Ben jij benieuwd wat de nieuwe Multivan allemaal in petto heeft?

Multivan Energetic

De eerste Multivan die wij in onze showroom verwachten komt in de zogeheten Energetic uitvoering. Een speciaal introductiemodel dat zeer compleet is uitgevoerd. 

De Multivan Energetic is namelijk standaard voorzien van een heleboel luxe features. Denk bijvoorbeeld aan stoere 18" lichtmetalen velgen, maar liefst 7 stoelen, een multifunctionele verschuifbare tafel voor je passagiers, glazen dak, virtueel pedaal voor het openen van de achterklep, IQ.Light-verlichting en privacy glass.

Benieuwd naar de Multivan Energetic? Laat hieronder een reactie achter en we vertellen je er alles over.

Multivan Exterieur

Meer informatie

Wil jij meer informatie over de nieuwe Volkswagen Multivan? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.