Flitsbezoek in de showroom: de Škoda Vision 7S

nieuws

03 april 2023

Op dinsdag 7 maart hadden we wel heel bijzonder bezoek: de Škoda Vision 7S concept car was te bewonderen in onze Škoda-showroom in Heerenveen. Met het bezoek van dit studiemodel liet Škoda een preview van haar nieuwe designtaal zien. 

In dit nieuwsbericht presenteren wij onze eerste video en foto's van de Vision 7S. Onze collega Martin Weda presenteert dit studiemodel van Škoda.

Een nieuwe designtaal

De Vision 7S is het eerste model met Škoda’s nieuwe ‘Tech-Deck’-gezicht. Kenmerkend is de grille, die aanzienlijk platter en breder is geworden. Op de hoeken staan smalle, rechtopstaande koplampen, die samen met de ver in de voorschermen doorgetrokken dagrijverlichting een T-vorm hebben.

Duurzaam & efficiënt

Met Škoda’s nieuwe designtaal als basis verenigt de Vision 7S bekende merkwaarden - zoals robuustheid, functionaliteit en authenticiteit – en onderscheidt hij zich verder door een ruimtelijk interieur, duurzame en milieuvriendelijke materialen en een aerodynamische, efficiënte carrosserie.

Vision interieur

De volledig elektrische zevenzitter heeft een minimalistisch en functioneel interieur, met een vlak en breed dashboard, afgevlakt stuurwiel en een centraal vrijstaand verticaal touchscreen.

Innovatieve oplossingen

Sfeerverlichting markeert verschillende delen van het interieur, inclusief de laadstatus, en zorgt voor passende verlichting bij het in- en uitstappen. De deurpanelen zijn eveneens voorzien van interactieve haptische en visuele elementen. Het geïntegreerde kinderzitje bevindt zich in de middenconsole – de veiligste plek in een auto.

Marktintroductie van de Vision 7S

We verwachten de marktintroductie van de Škoda Vision 7S in 2026. Nog even wachten dus! 

Houd in de tussentijd onze website en social media kanalen in de gaten voor de nieuwste updates.

De marktintroductie van de Vision 7S laat nog even op zich wachten. Ontdek daarom nu onze huidige voorraad nieuwe Škoda's.

Škoda's eerste elektrische SUV en marktleider in haar segment. Ontdek de Enyaq iV bij Van den Brug.

SKODA Private Leasedeals 2022

Škoda Private Leasedeals

Kies nu voor een Škoda Fabia, Scala of Kamiq en rijd voor een vast en voordelig maandbedrag in een compleet nieuwe auto.