De Volkswagen Tiguan Allspace is nu bestelbaar

nieuws

10 augustus 2021

Voor wie de Tiguan net niet voldoende ruimte biedt, hebben we vanaf nu - zomer 2021- de vernieuwde Volkswagen Tiguan Allspace. En de nieuwste generatie van deze zevenzitter SUV met extra ruimte is nu bestelbaar.

NB Eind 2020 rolde de nieuwe Volkswagen Tiguan onze showrooms binnen. Volkswagen's meest ruime SUV is voorzien van een behoorlijke upgrade. Zowel van binnen als van buiten is de Tiguan goed onder handen genomen en dat valt bij onze klanten in goede aarde hebben we gemerkt.

Ook verkrijgbaar als Tiguan Allspace R-Line

De Tiguan Allspace is vanaf 1 augustus 2021 bestelbaar, met keuze uit twee motoren, namelijk de 150pk sterke 1.5 TSI benzinemotor of de even sterke 2.0 TDI dieselmotor. Daarnaast zijn er maar liefst zes verschillende uitvoeringen van de Tiguan Allspace.

Een van de meest gewilde uitvoeringen is de übersportieve R-Line. Met het bekende R-Line ex- en interieurpakket, 19 inch Valencia velgen, sport-comfortstoelen met lendensteun, multifunctioneel en een met leder bekleed sportstuurwiel. Dat alles in combinatie met de LED Plus koplampen en donkerrode LED achterlichten maakt de R-Line een comfortabele en opvallende uitvoering.

En mocht je jezelf echt willen verwennen dan is een R-Line Business+ nóg luxer uitgerust.

Tiguan All Space Voorkant Neus
Tiguan All Space Voorstoel Bestuurder

Tiguan Allspace nog meer ruimte dan 'gewone' Tiguan

De vernieuwde Tiguan Allspace is namelijk maar liefst 20 cm langer dan de toch al ruime Volkswagen Tiguan. En die 20 centimeter zorgen voor meer beenruimte, een ruimere kofferbak of zelfs voor een optionele derde zitrij. Waarmee je met tot maar liefst 7 personen op pad kunt.

Bij Volkswagen Van den Brug nemen we alle opties graag met je door en ben je van harte welkom om de Tiguan Allspace volledig naar eigen wens samen te stellen.

Meer weten over de vernieuwde Tiguan Allspace 2021?

Heb je vragen over bijvoorbeeld de derde zitrij? Of ben je benieuwd hoe jouw unieke Tiguan Allspace er uit zou komen te zien? Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder op weg.