De vernieuwde Volkswagen Transporter 6.1 onthuld

nieuws

09 april 2019

De iconische Volkswagen Transporter is nu grondig vernieuwd. De onthulling vond plaats van ’s werelds grootste vakbeurs voor bouwmachines en toebehoren, genaamd ‘bauma 2019’. De bestseller van Volkswagen is in technisch opzicht grotendeels opnieuw ontworpen. Dit gaat veel verder dan de nieuwe looks. Je kunt de nieuwe Transporter in het vierde kwartaal van dit jaar in onze showrooms verwachten. Lees meer over de onthulling.

Alle highlights van de nieuwe Transporter opgesomd:

• Grille met nieuw design
• Bumper met nieuw design
• Felle H7-koplampen
• Nieuwe lichtmetalen wielen
• Nieuwe, donkere bekleding die nog robuuster is
• Een gemoderniseerd dashboard
• Nieuwe features zoals een onderlaadfunctie – laadruimte-uitbreiding tot 3,30 m
• LED-verlichting in het bestuurdersgedeelte alsmede de laad-/passagiersruimt
• Nieuwe bestuurdershulpsystemen
• Nieuwe infotainment-systemen

Efficiënte dieselmotoren en volledig elektrische aandrijving

De Transporter 6.1 krijgt efficiënte 2,0-liter turbodieselmotoren. De 2.0 TDI-motoren voldoen aan de Euro 6d-TEMP-emissienorm en leveren 66 kW/90 pk, 81 kW/110 pk, 110 kW/150 pk en 146 kW/199 pk. De twee sterkste motoren zijn optioneel te koppelen aan 4MOTION-vierwielaandrijving. Dankzij de samenwerking met ABT komt er ook een emissievrije Transporter 6.1 met 82 kW/112 pk. Met een accucapaciteit van 77,6 kWh is een actieradius van 400 kilometer (NEDC) mogelijk. Dat maakt deze uitvoering zeer geschikt voor verstedelijkte gebieden.

Volledig connected met Volkswagen We

Het nieuwe model beschikt standaard over de innovatieve online functies van ‘We Connect‘ “ en over de nieuwste generatie van de zogeheten infotainmentmatrix 'MIB3'. Desgewenst ben je tijdens het rijden online. Met ‘We Connect‘ beschik je over features die het rijden nog comfortabeler en veiliger maken. Of het nu gaat om realtime verkeersinformatie of de online gebiedsnieuwsupdates – de nieuwe Transporter 6.1 beschikt over een maximale connectiviteit.

Interieur Volkswagen 6.1

Naast het nieuwe, gemoderniseerde dashboard kenmerkt het interieur van de Transporter 6.1 zich door details zoals de onderlaadfunctie voor lange voorwerpen, de optionele laadruimtevergrendeling die het mogelijk maakt om de laadruimte afzonderlijk van het bestuurdersgedeelte te vergrendelen en het afsluitbare vak onder de tegen meerprijs leverbare dubbele zitbank voor bijrijders. Bovendien overtuigt de Transporter 6.1 met de moderne mogelijkheden van de standaard connectiviteit die de nieuwste generatie van het infotainmentsysteem mogelijk maakt. Daarnaast zorgen een hogere zitpositie voor een maximaal overzicht en tal van opbergvakken houden het interieur opgeruimd.

Vanaf nu leverbaar bij Van den Brug

De Transporter 6.1 is vanaf nu leverbaar bij ons.
Informeer naar alle specificaties en prijzen.