V.V. Ouwe Syl verloot een Audi A5 van Van den Brug

nieuws

09 mei 2023

V.V. Ouwe Syl, de voetbalclub die je misschien wel kent van de 'huizenloterij', komt dit jaar opnieuw met een uitzonderlijke verloting. Dit keer organiseert de club een uniek sponsorconcept: wie voor €9,78 een sponsorpakket koopt, maakt automatisch kans op fantastische prijzen. De hoofdprijs? Een splinternieuwe Audi A5 Sportback van Van den Brug ter waarde van ruim €58.000!

De opbrengst van de actie gaat V.V. Ouwe Syl gebruiken om de kantine en kleedkamers op te knappen.

Update: deze winactie liep tot 31 juli 2023. De winnaar is inmiddels bekend gemaakt! 

Hoe werkt het?

V.V. Ouwe Syl heeft 'het meest toegankelijke sponsorpakket van Nederland' samengesteld. Voor slechts € 9,78 kunnen bedrijven en particulieren vanaf 18 jaar deel uitmaken van deze unieke sponsorgroep. In ruil voor hun bijdrage krijgen de sponsoren een naamsvermelding op de website en op een sponsorbord op ons sportcomplex. Het streven is om het grootste sponsorbord van Nederland te creëren.

Maar dat is niet alles, want als deelnemer maak je óók nog eens kans op gigantische prijzen. Dit is mogelijk gemaakt door een promotioneel kansspel aan de sponsoractie te koppelen. De hoofdprijs is een splinternieuwe Audi A5 Sportback. De trekking van de prijzen zal – onder toezicht van een notaris – op 31 juli 2023 plaatsvinden.

Vv Ouwe Syl Verloterij Audi A5

En de winnaar is...

De winnaar is inmiddels bekend gemaakt! 

Franky Herrenauw mag zich de gelukkige eigenaar noemen van deze prachtige Audi A5. Nadat Franky een VV Ouwe Syl-sjaal in ontvangst had genomen, mocht hij zijn nieuwe bolide gaan uitpakken en inspecteren. Inmiddels rijdt hij - waarschijnlijk breed glimlachend - door Den Bosch. We wensen hem heel veel rijplezier!

Bekijk alle beschikbare modellen bij Van den Brug. 

Bezoek onze Audi showroom in Drachten. 

Van Den Brug Q8 03

De nieuwe Audi Q8 e-tron

De nieuwste elektrische Audi staat nu bij ons in de showroom.