Bestel nu de Volkswagen Taigo

nieuws

02 november 2021

Nieuw, sportief en onderweg!

De Volkswagen Taigo is een compleet nieuw model in het uitgebreide VW-assortiment. Een frisse verschijning waarbij de sportiviteit van een coupé en de ruimte van een SUV worden samengevoegd. En dat in compacte afmetingen.

Deze new kid on the block is per vandaag bestelbaar bij Van den Brug vanaf € 31.990. We verwachten de Taigo eind januari 2022 al in onze showroom.

Rrrrrrrr-line ook op Taigo bestelbaar!

Vind je de gewone Taigo niet sportief genoeg? Dan is er natuurlijk altijd de bekende R-Line! Deze  sportieve uitvoering maakt iedere Volkswagen een stuk opvallender. En hoe! De Volkswagen Taigo R-Line staat op 17 inch velgen, is voorzien van zwarte dakrailing en hij is te herkennen aan het bekende R-Line logo in de grille.

Binnenin de Taigo R-line uitvoering vind je ook de bekende sportieve details zoals sportstoelen, aluminium pedalen, een zwarte dakhemel en een 8 inch multimediasysteem. Rrrrr!

Volkswagen Taigo (2)

Hou mij op de hoogte!

De prijzen en leverdata van de Taigo zijn inmiddels bekend. Wil je op de hoogte blijven over de Volkswagen Taigo, vul dan onderstaand formulier in en je ontvangt van ons alle updates zodra we die hebben.